77 Βαθμολόγιο
με βάση 24 κριτικές
9.8 με βάση 4 χρήστες
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2

Περίληψη

Οκτώ ληστές παίρνουν ομήρους και κλείνονται στο Βασιλικό Νομισματοκοπείο της Ισπανίας, καθώς ένας αρχικακοποιός παρασύρει την αστυνομία να εκτελέσει το σχέδιό του.

Είδος:Εγκλήματος, Μυστηρίου
Χώρα:Ισπανία
Δημιουργός:Άλεξ Πίνα
Πρωταγωνιστούν:Ούρσουλα Κορμπερό, Ιτσιάρ Ιτούνιο, Άλβαρο Μόρτε
Διάρκεια:42
90
nikos fekkas
2018-05-20
Εκτός απ'την πολύ ενδιαφέρουσα πλοκή,τους πολύ συμπαθείς χαρακτήρες και τον άψογο ρυθμό, η σειρά τα πάει εξαιρετικά και σε επίπεδο σκηνοθεσίας δίνοντας ένταση και νεύρο καθ'όλη τη διάρκεια των επεισοδίων και ντύνοντας τα με φοβερές μουσικές!
80
Old Boy
2018-05-18
To "La Casa de Papel" θα ήταν απολαυστικότατο κι εθιστικότατο ακόμη κι αν κατέγραφε μια οποιαδήποτε άλλη ληστεία. Ανεβαίνει όμως σε άλλες σφαίρες συνδυάζοντας την καταλυτική ψυχαγωγική του δύναμη με μια εντελώς ανατρεπτική ατζέντα.
80
Χριστίνα Δάδινα
2018-05-16
Είναι μια σειρά που έχει δώσει μεγάλο βάρος στην ανάπτυξη των χαρακτήρων της, στον καθένα ξεχωριστά, έτσι κανείς χαρακτήρας δεν μπορεί να σου μείνει απαρατήρητος. Η ανθρώπινη πλευρά των ηρώων προβάλλεται με ρεαλιστικό τρόπο χωρίς παρατραβηγμένους διαλόγους.
80
Αντώνης Γκούμας
2018-05-14
Οι Ισπανοί συνδυάζουν έξυπνο, καλοδουλεμένο σενάριο και χαρακτήρες, με ερμηνείες δυναμικές ή ζεστές, γεμάτες ρεαλισμό και εξαιρετική κινηματογράφιση, -με όλα τα επιμέρους σκηνοθεσία, φωτογραφία, σκηνικά, μοντάζ, να μην έχουν τίποτα να ζηλέψουν από μεγάλες χολιγουντιανές παραγωγές. Όλες οι προϋποθέσεις υπήρχαν και μόλις ήρθε το Netflix και έβαλε τα χρήματα μετουσιώθηκαν σε αυτή την επιτυχημένη σειρά.
80
Παναγιώτα Τζιοβανάκη
2018-05-12
Αρκετά έξυπνο και καλογραμμένο σενάριο, εμπλέκει μέσα στο αστυνομικό είδος στοιχεία μυστηρίου, κωμικά, αισθηματικά, δραματικά και κοινωνικά.
80
Παύλος Γκουγιάννος
2018-05-10
Μία εξαιρετικά καλογυρισμένη σειρά, που παρά το κλειστοφοβικό, ως επί τω πλείστον, περιβάλλον, κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον, δημιουργώντας χαρακτήρες που σίγουρα θα μείνουν χαραγμένοι στο μυαλό όσων την δουν.
80
Marva Tyrogianni
2018-05-08
Το Casa de Papel θα σε καθηλώσει στα 22 επεισόδια του.
80
Καζανάς Kώστας
2018-05-06
Μία σειρά που μας προσέφερε γέλιο, άγχος, μελαγχολία, θυμίζοντας μας πως η ζωή (κατά κύριο λόγο) είναι πόνος. Τελευταίο στοιχείο είναι η τελευταία σκηνή με την τρομερή διασκευή του Bella Ciao που εδώ ίσως δεν χωράνε λόγια.
75
Ελένη Αναστασιάδου
2018-05-04
Όπως και να έχει η "La casa de papel" είναι μια σειρά που αξίζει τον χρόνο σας, βλέπεται αρκετά ευχάριστα και δίνει κάποια τροφή για σκέψη σχετικά με το ποιος ορίζει το δίκαιο και γιατί.
60
Στέργιος Πουλερές
2018-05-02
Το La Casa del Papel έχει αρκετά χαρακτηριστικά που το κάνουν μια πολύ όμορφη σειρά. Τρομερά στημένη, με πολύ έξυπνη μετάβαση από σκηνή σε σκηνή κι από χρόνο σε χρόνο, αρκετές προσωπικότητες στις οποίες εμβαθύνει. Έχει γενικώς πράγματα να παρατηρήσεις, να ασχοληθείς, να τα εκτιμήσεις. Έχει όμως αυτό το ένα που για μένα τα μετριάζει όλα...Τα συναισθηματικά ξεσπάσματα ορισμένων χαρακτήρων μοιάζουν τόσο άκυρα και τόσο απότομα. Χωρίς να έχει δημιουργηθεί το κατάλληλο υπόβαθρο.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση