90
Νατάσσα Λούππου
Δεν πρόκειται για μια οποιαδήποτε ληστεία, αλλά για επανάσταση.
90
Κωστής Γωγιός
Η σειρά έχει δράση, ρυθμό, είναι πανέξυπνα στημένη και σε κρατάει σε εγρήγορση.
90
nikos fekkas
2018-05-20
Εκτός απ'την πολύ ενδιαφέρουσα πλοκή,τους πολύ συμπαθείς χαρακτήρες και τον άψογο ρυθμό, η σειρά τα πάει εξαιρετικά και σε επίπεδο σκηνοθεσίας δίνοντας ένταση και νεύρο καθ'όλη τη διάρκεια των επεισοδίων και ντύνοντας τα με φοβερές μουσικές!
86
Άκης Γιαννάκης
Το La Casa de Papel είναι από τις σειρές που θα σε κρατήσουν μέχρι το τέλος και κάθε φορά που θα στραβώνει το σχέδιο του Καθηγητή, θα σου δημιουργούνται αμφιβολίες για την ευφυΐα εκείνου του ανθρώπου. Με θυμάμαι να απογοητεύομαι με τις 'αποτυχίες' του σχεδίου. Αλλά θυμάμαι ακόμα καλύτερα τις εκφράσεις του προσώπου μου, όταν αποδεικνυόταν ότι ακόμα και αυτή η στραβή, ο El Profesor, την είχε λάβει υπόψη.
80
Σπύρος Νικολούζος
Ο ρυθμός του κάθε επεισοδίου είναι σταθερός και γρήγορος, με πολλές σκηνές γεμάτες ένταση και πάθος, ενώ δεν λείπουν και οι ανατροπές. Παρόλο που το κεντρικό θέμα είναι η ληστεία, η ουσία έχει να κάνει με τον έρωτα και με το πώς τελικά τα χρήματα επηρεάζουν τον άνθρωπο.
80
Νίκος Δρίβας
Η σειρά είναι καλογραμμένη, φροντισμένη στην παραγωγή της όσο δεν πάει και φυσικά εστιάζει πολύ στις σκηνές διαλόγου και με βάση τις ερμηνείες του καστ, αλλά και σε μερικές σκηνές που καταφέρνει να κάνει ακόμα πιο εντυπωσιακό το όλο θέμα.
Αν εξαιρέσει κανείς κάποιες σεναριακές ευκολίες, οι οποίες αφενός είναι λίγες και αφετέρου εύκολα προσπελάσιμες, η σειρά είναι δομημένη με τέτοιο τρόπο που προσφέρει απλόχερα μια binge watching εμπειρία.
80
Βίδος Κοσμάς
Η σειρά είναι μια γεμάτη ανατροπές περιπέτεια με κεντρικά πρόσωπα τα μέλη μιας σπείρας που οργανώνουν τη ληστεία του αιώνα και τους αστυνομικούς που τους καταδιώκουν. Εθιστικό θέαμα!
80
Νεκτάριος Παπασπύρου
Η τηλεοπτική αυτή σειρά είναι άλλη μια απόδειξη ότι για να δημιουργηθούν αξιολογότατες παραγωγές δεν χρειάζονται πολλά χρήματα αλλά περίσσιο ταλέντο και μεράκι!
80
Ελένη Μπεζιριάνογλου
Σασπένς, ίντριγκα, σεξ, ανατροπές (πολλές) και χαρακτήρες που σου δημιουργούν ανάμεικτα συναισθήματα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά αυτής της σειράς.
80
Μιχάλης Σταύρου
Οι Ισπανοί συνδυάζουν έξυπνο, καλοδουλεμένο σενάριο και χαρακτήρες, με ερμηνείες δυναμικές ή ζεστές, γεμάτες ρεαλισμό και εξαιρετική κινηματογράφηση, με όλα τα επιμέρους, σκηνοθεσία, φωτογραφία, σκηνικά, μοντάζ, να μην έχουν τίποτα να ζηλέψουν από μεγάλες χολιγουντιανές παραγωγές.
80
Παναγιώτα Τζιοβανάκη
2018-05-12
Αρκετά έξυπνο και καλογραμμένο σενάριο, εμπλέκει μέσα στο αστυνομικό είδος στοιχεία μυστηρίου, κωμικά, αισθηματικά, δραματικά και κοινωνικά.
80
Αντώνης Γκούμας
2018-05-14
Οι Ισπανοί συνδυάζουν έξυπνο, καλοδουλεμένο σενάριο και χαρακτήρες, με ερμηνείες δυναμικές ή ζεστές, γεμάτες ρεαλισμό και εξαιρετική κινηματογράφιση, -με όλα τα επιμέρους σκηνοθεσία, φωτογραφία, σκηνικά, μοντάζ, να μην έχουν τίποτα να ζηλέψουν από μεγάλες χολιγουντιανές παραγωγές. Όλες οι προϋποθέσεις υπήρχαν και μόλις ήρθε το Netflix και έβαλε τα χρήματα μετουσιώθηκαν σε αυτή την επιτυχημένη σειρά.
80
Χριστίνα Δάδινα
2018-05-16
Είναι μια σειρά που έχει δώσει μεγάλο βάρος στην ανάπτυξη των χαρακτήρων της, στον καθένα ξεχωριστά, έτσι κανείς χαρακτήρας δεν μπορεί να σου μείνει απαρατήρητος. Η ανθρώπινη πλευρά των ηρώων προβάλλεται με ρεαλιστικό τρόπο χωρίς παρατραβηγμένους διαλόγους.
80
Old Boy
2018-05-18
To "La Casa de Papel" θα ήταν απολαυστικότατο κι εθιστικότατο ακόμη κι αν κατέγραφε μια οποιαδήποτε άλλη ληστεία. Ανεβαίνει όμως σε άλλες σφαίρες συνδυάζοντας την καταλυτική ψυχαγωγική του δύναμη με μια εντελώς ανατρεπτική ατζέντα.
80
Παύλος Γκουγιάννος
2018-05-10
Μία εξαιρετικά καλογυρισμένη σειρά, που παρά το κλειστοφοβικό, ως επί τω πλείστον, περιβάλλον, κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον, δημιουργώντας χαρακτήρες που σίγουρα θα μείνουν χαραγμένοι στο μυαλό όσων την δουν.
80
Marva Tyrogianni
2018-05-08
Το Casa de Papel θα σε καθηλώσει στα 22 επεισόδια του.
80
E-Daily.gr
Αν δεν την έχετε δει ακόμα, καλό θα ήταν να την δοκιμάσετε. Το πιο πιθανό είναι να κολλήσετε.
80
Καζανάς Kώστας
2018-05-06
Μία σειρά που μας προσέφερε γέλιο, άγχος, μελαγχολία, θυμίζοντας μας πως η ζωή (κατά κύριο λόγο) είναι πόνος. Τελευταίο στοιχείο είναι η τελευταία σκηνή με την τρομερή διασκευή του Bella Ciao που εδώ ίσως δεν χωράνε λόγια.
80
Κική Μουστακίδου
Το εθιστικό τηλεοπτικό προϊόν που δημιούργησε ο 48χρονος Άλεξ Πίνα μπορεί στη δράση και την κορύφωσή του να ακολουθεί σε ένα βαθμό τις φόρμες που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σε κινηματογραφικές ταινίες τέτοιου είδους, αλλά ίσως είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε μια τέλεια σειρά για μια τέλεια ληστεία.
75
Ελένη Αναστασιάδου
2018-05-04
Όπως και να έχει η "La casa de papel" είναι μια σειρά που αξίζει τον χρόνο σας, βλέπεται αρκετά ευχάριστα και δίνει κάποια τροφή για σκέψη σχετικά με το ποιος ορίζει το δίκαιο και γιατί.
70
Κατερίνα Καρπούζη
Ο Álex Pina έπλασε μια δυνατή ιδέα και τοποθέτησε τα plot points στα σωστά σημεία, ώστε να κερδίσει την ανταπόκριση του κοινού, όμως, το σενάριο έχει κάποιες ρωγμές που μόνο αν τις παραβλέψει κανείς, συνειδητά ή ασυνείδητα, θα μπορέσει να την απολαύσει.
60
Στέργιος Πουλερές
2018-05-02
Το La Casa del Papel έχει αρκετά χαρακτηριστικά που το κάνουν μια πολύ όμορφη σειρά. Τρομερά στημένη, με πολύ έξυπνη μετάβαση από σκηνή σε σκηνή κι από χρόνο σε χρόνο, αρκετές προσωπικότητες στις οποίες εμβαθύνει. Έχει γενικώς πράγματα να παρατηρήσεις, να ασχοληθείς, να τα εκτιμήσεις. Έχει όμως αυτό το ένα που για μένα τα μετριάζει όλα...Τα συναισθηματικά ξεσπάσματα ορισμένων χαρακτήρων μοιάζουν τόσο άκυρα και τόσο απότομα. Χωρίς να έχει δημιουργηθεί το κατάλληλο υπόβαθρο.
0
Διονύσης Νταλκάς
...ένα από τα μεγαλύτερα σκουπίδια που μεταδίδει το Netflix...