76 Βαθμολόγιο
με βάση 24 κριτικές
10.0 με βάση 3 χρήστες
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2

Περίληψη

Η επιτυχία της μεγαλύτερης ληστείας στην ιστορία διακυβεύεται: όμηροι και ληστές εξαντλούνται και καρδιοχτυπούν ολοένα και περισσότερο, κορυφαίοι επιστήμονες εντοπίζουν το σπίτι όπου καταστρώθηκε το σχέδιο, ενώ η αστυνομία πλησιάζει στην ταυτότητα του Καθηγητή. Θα καταφέρουν άραγε να εκπληρώσουν το σχέδιό τους;

Είδος:Εγκλήματος, Μυστηρίου
Χώρα:Ισπανία
Δημιουργός:Άλεξ Πίνα
Πρωταγωνιστούν:Ούρσουλα Κορμπερό, Ιτσιάρ Ιτούνιο, Άλβαρο Μόρτε
Διάρκεια:42
90
nikos fekkas
2018-05-20
Εκτός απ'την πολύ ενδιαφέρουσα πλοκή,τους πολύ συμπαθείς χαρακτήρες και τον άψογο ρυθμό, η σειρά τα πάει εξαιρετικά και σε επίπεδο σκηνοθεσίας δίνοντας ένταση και νεύρο καθ'όλη τη διάρκεια των επεισοδίων και ντύνοντας τα με φοβερές μουσικές!
80
Old Boy
2018-05-18
To "La Casa de Papel" θα ήταν απολαυστικότατο κι εθιστικότατο ακόμη κι αν κατέγραφε μια οποιαδήποτε άλλη ληστεία. Ανεβαίνει όμως σε άλλες σφαίρες συνδυάζοντας την καταλυτική ψυχαγωγική του δύναμη με μια εντελώς ανατρεπτική ατζέντα.
80
Χριστίνα Δάδινα
2018-05-16
Είναι ένα έξυπνο και καλογραμμένο σενάριο χωρίς υπερβολές. Σημαντικό είναι ότι εμπλέκει μέσα όχι μόνο το αστυνομικό είδος, αλλά παρεμβάλλονται και το μυστήριο, η κωμωδία, το συναίσθημα, καθώς και το δράμα. Στα 15 επεισόδια της σειράς, προβάλλονται το υπόβαθρο και η ψυχοσύνθεση του κάθε χαρακτήρα.
80
Αντώνης Γκούμας
2018-05-14
Μια σειρά που παθιάζει, επέστρεψε με έναν εξίσου καλό δεύτερο κύκλο με τον πρώτο και τώρα ετοιμάζεται πυρετωδώς για τον τρίτο κύκλο της, επομένως αν δεν την έχετε δει ξεκινήστε την.
80
Παναγιώτα Τζιοβανάκη
2018-05-12
Η δεύτερη σεζόν ειδικά ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη, αφού πολλές απρόβλεπτες κινήσεις θέτουν το τέλειο σχέδιο σε κίνδυνο και τον ατρόμητο τελικά Profesor σε άμεση δράση. Μάλιστα στη τελευταία σεζόν με την αποκάλυψη των κινήτρων του Profesor που τον οδήγησαν να στήσει αυτό το σχέδιο, αναδεικνύεται και η ιδεολογία πίσω από όλη τη πλοκή, χωρίς ωστόσο οι δημιουργοί να την «τρίβουν» στο πρόσωπο του θεατή.
80
Παύλος Γκουγιάννος
2018-05-10
Μία εξαιρετικά καλογυρισμένη σειρά, που παρά το κλειστοφοβικό, ως επί τω πλείστον, περιβάλλον, κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον, δημιουργώντας χαρακτήρες που σίγουρα θα μείνουν χαραγμένοι στο μυαλό όσων την δουν.
80
Marva Tyrogianni
2018-05-08
Το Casa de Papel θα σε καθηλώσει στα 22 επεισόδια του.
80
Καζανάς Kώστας
2018-05-06
Μία σειρά που μας προσέφερε γέλιο, άγχος, μελαγχολία, θυμίζοντας μας πως η ζωή (κατά κύριο λόγο) είναι πόνος. Τελευταίο στοιχείο είναι η τελευταία σκηνή με την τρομερή διασκευή του Bella Ciao που εδώ ίσως δεν χωράνε λόγια.
75
Ελένη Αναστασιάδου
2018-05-04
Σίγουρα υπάρχουν πολύ πιο δυνατές σειρές τα τελευταία χρόνια και ο ενθουσιασμός προς την συγκεκριμένη υπάρχει κυρίως εξαιτίας του casting και της εξαιρετικής σκηνοθεσίας και λιγότερο για την πλοκή και την εξέλιξη των χαρακτήρων, όμως είναι μια πολύ καλή προσθήκη στο είδος που εκπροσωπεί.
60
Στέργιος Πουλερές
2018-05-02
Το La Casa del Papel έχει αρκετά χαρακτηριστικά που το κάνουν μια πολύ όμορφη σειρά. Τρομερά στημένη, με πολύ έξυπνη μετάβαση από σκηνή σε σκηνή κι από χρόνο σε χρόνο, αρκετές προσωπικότητες στις οποίες εμβαθύνει. Έχει γενικώς πράγματα να παρατηρήσεις, να ασχοληθείς, να τα εκτιμήσεις. Έχει όμως αυτό το ένα που για μένα τα μετριάζει όλα...Τα συναισθηματικά ξεσπάσματα ορισμένων χαρακτήρων μοιάζουν τόσο άκυρα και τόσο απότομα. Χωρίς να έχει δημιουργηθεί το κατάλληλο υπόβαθρο.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση