86 Βαθμολόγιο
με βάση 14 κριτικές
9.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Τριάντα χρόνια μετά τα γεγονότα του 1984 στο All Valley Karate Tournament, ο Johnny Lawrence αποφασίζει να ανοίξει και πάλι το Cobra Kai dojo, γεγονός που προκαλεί την αναζωπύρωση του ανταγωνισμού με τον Daniel LaRusso.

Είδος:Δράμα, Κωμωδία
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Josh Heald, Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg
Πρωταγωνιστούν:Ralph Macchio, William Zabka, Courtney Henggeler, Mary Mouser
Διάρκεια:30
100
Αρης Λουκίσας
2018-05-20
Ίσως είναι η έκπληξη του 2018, καθώς στηρίζεται, όπως και η ταινία, στον ανθρώπινο κοινωνικό παράγοντα, και όχι στα εφέ ή τις ακρότητες των χαρακτήρων ή/και των καταστάσεων. Πολύ έξυπνα η πρώτη σεζόν παίρνει υπόψιν της μόνο την πρώτη ταινία.
90
Βαγγέλης Λημνιώτης
2018-05-18
Καλός, χρυσός ο Λαρούσο. Και ως δεύτερος πίσω από τον Τζόνι είναι μια χαρά. Αλλά όχι αυτός που δίνει βάθος και ενδιαφέρον σε μια σειρά. Γι΄αυτό το Cobra Kai είναι πολύ καλύτερο από το Karate Kid!
90
Δημήτρης Πολιτάκης
2018-05-16
Όχι μόνο δεν πρόκειται για αρπαχτή, αλλά το τηλεοπτικό reboot του δημοφιλούς franchise 34 χρόνια μετά, αποτελεί άξια και εθιστική τηλεόραση, ειδικά για όσους υπήρξαν έφηβοι τότε.
90
Κώστας Χρήστου
2018-05-14
Το Cobra Kai σκαρφάλωσε στην κορυφή του YouTube Red, πήρε διθυραμβικές κριτικές και πάντρεψε μοναδικά την ορίτζιναλ ιστορία με ένα κορυφαίο σίκουελ που κανείς μας δεν φανταζόταν. Μέσα από καλομελετημένο σενάριο και καλογραμμένους χαρακτήρες.
90
Πολύβιος Γεράσιμος Παραράς
2018-05-12
Η σειρά έχει την ποιότητα κινηματογραφικής ταινίας. Σε συγκινεί, σε διακινεί και σου κεντρίζει το ενδιαφέρον δίνοντας σου μια γενναιόδωρη δόση αυτού που σου έλειψε από το 1980. Δεν μένει όμως στην νοσταλγία αλλά δίνει απαντήσεις στις προκλήσεις του σήμερα.
80
Αλέξανδρος Παπαγεωργίου
2018-05-10
Σε τελική ανάλυση, το Cobra Kai είναι ένα τηλεοπτικό reboot μιας 80s pop ταινίας εφηβικού καράτε. Είναι, σ' έναν βαθμό, μια καρικατούρα. Το ότι κατάφερε, όμως, να γίνει κάτι περισσότερο είναι ένα μικρό θαύμα. Πολύ μικρό, αλλά θαύμα.
80
Στέργιος Πουλερές
2018-05-08
Το Cobra Kai έχει πάνω σε αυτό το δίπολο και την αίγλη του στις σκηνές μάχης. Το εξελίσσει ξανά και σταδιακά αυτό. Χωρίς να επιχειρεί να υποδυθεί κάτι άλλο απ΄αυτό που είναι. Μικρές λεπτομέρειες μόνο καλυτερεύει σε σχέση με τις ταινίες. Αποτέλεσμα είναι να γίνεται μια από εκείνες τις περιπτώσεις όπου ένα τηλεοπτικό reboot ξεπερνά τον μπαμπά κινηματογράφο.
80
Τάσος "ο Αλλοδαπός" Σαμπάρ
2018-05-06
Το Cobra Kai είναι το ιδανικό sequel, σου θυμίζει όσα αγάπησες από το original αλλά τα επαναφέρει με ευρηματικό τρόπο, πάντα με σκοπό να σε κάνει να γελάσεις πράγμα εξαιρετικά δύσκολο που το έχουν καταφέρει πολύ λίγοι.
80
Ιωσηφίνα Γριβέα
2018-05-04
Μπορεί αισθητικά η φαντασία του να είναι πολύ αδύναμη για να κρύψει το περιορισμένο του μπάτζετ, αλλά το 'Cobra Kai' έχει τόση αγάπη για τους χαρακτήρες του και την ταινία του '84 που σου ρίχνει ένα τσουβάλι στάχτη στα μάτια.
80
Γιώργος Μεσολογγίτης
2018-05-02
Έχει τα βασικά μηνύματα και πλοκή για κάποιον που δεν είναι στη φάση του Karate Kid. Μου φάνηκε μια καλή σειρά, όχι αυτή που θα σου αλλάξει τη ζωή. Αλλά αυτή που θα σε διασκεδάσει αρκετά.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση