80 Βαθμολόγιο
με βάση 7 κριτικές
7.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2, 3, 4, 5

Περίληψη

Ο Τζόνι χτίζει νέα ζωή, αλλά ένα πρόσωπο από το παρελθόν ίσως αναστατώσει το μέλλον του. Ο Ντάνιελ ανοίγει στούντιο Μιγιάγκι-Ντο για να συναγωνιστεί το Κόμπρα Κάι.

Είδος:Δράμα
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Τζος Χελντ, Τζον Χάργουιτς, Χέιντεν Σλόσμπεργκ
Πρωταγωνιστούν:Ραλφ Μάτσιο, Γουίλιαμ Ζάμπκα, Σόλο Μαριντουένια, Κούρτνι Χένγκελερ
Διάρκεια:25-36
82
ΒΤΚ
Lord of the Series
2020-01-14
Το "Cobra Kai" τα καταφέρνει μια χαρά και πάει το karate kid ένα βήμα πιο πέρα ως άξιος συνεχιστείς της ιστορίας. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι έχει δεχθεί θετικότατες κριτικές και έχει ήδη ανανεωθεί για τρίτη σεζόν.
80
Ανδρέας Κύρκος
Avopolis Music Network
2020-01-12
Η σειρά μας αφήνει ανυπόμονους για περισσότερα επεισόδια και με τον ευσεβή πόθο να δούμε την Elisabeth Sue στον επερχόμενο 3ο κύκλο...
80
Γιάννης Παπαδόπουλος
E-Daily.gr
2020-01-10
Σεναριακά δεν αποφεύγει κάποιες κοινοτυπίες, αλλά χωνεύονται εύκολα, οι αναφορές στη ταινία είναι συνεχόμενες αλλά δίνουν πόντους στη σειρά, το καράτε άφθονο, αλλά και τα μηνύματα που περνάει δεκάδες.
80
Στελίνα Θεοδοσοπούλου 
IGN Greece
2020-01-08
Εφηβική -και όχι μόνο- ρομαντική κομεντί, ένα σωστό dramedy που ξέρει να κρατάει ισορροπίες γιατί όντως έχει καλό sensei απ' ό,τι φαίνεται.
80
Στέργιος Πουλερές
Menshouse.gr
2020-01-06
Σε μια εποχή που όλα πλέον μπορούν να δομηθούν άρτια, άρα να μην ξεχωρίσουν, σε μια εποχή που επιλέγεται το mainstream και καταλήγει να είναι κούφιο, το Cobra Kai πέτυχε και με τη δεύτερη σεζόν να δώσει στον θεατή κάτι στέρεο. Κάτι που είναι πολύ καλό και το νιώθει.
80
Γιάννης Μπελεσιώτης
Neopolis.gr
2020-01-04
Η αντίθεση των δύο χαρακτήρων και η σχέση που αναπτύσσουν πάνω στον ανταγωνισμό τους κάνει τη σειρά ξεχωριστή. Πραγματικά αξίζει να της δώσετε μια ευκαιρία. Μια με δύο μέρες το πολύ θα σας πάρει.
80
Άλκης Καζαμίας
Smassing Culture
2020-01-02
Το Cobra Kai είναι πολύ ίσως η πιο yolo σειρά της δεκαετίας. Νιώθει ότι είναι γεννημένη σε λάθος εποχή όμως δε σταματάει να διασκεδάζει το κάθε της δευτερόλεπτο. Επιλέγει να είναι cult και δε θέλει να αλλάξει το ύφος της ούτε για ένα λεπτό.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση