100
Αρης Λουκίσας
2018-05-20
Ίσως είναι η έκπληξη του 2018, καθώς στηρίζεται, όπως και η ταινία, στον ανθρώπινο κοινωνικό παράγοντα, και όχι στα εφέ ή τις ακρότητες των χαρακτήρων ή/και των καταστάσεων. Πολύ έξυπνα η πρώτη σεζόν παίρνει υπόψιν της μόνο την πρώτη ταινία.
90
Βαγγέλης Λημνιώτης
Καλός, χρυσός ο Λαρούσο. Και ως δεύτερος πίσω από τον Τζόνι είναι μια χαρά. Αλλά όχι αυτός που δίνει βάθος και ενδιαφέρον σε μια σειρά. Γι΄αυτό το Cobra Kai είναι πολύ καλύτερο από το Karate Kid!
90
Γεώργιος Μπουκάκης
ΘΑ μπορούσε να εξελιχθεί σε ένα κακό αστείο, μια παρωδία μιας αγαπημένης εφηβικής ταινίας, μια ακόμη προσπάθεια εξαργύρωσης πάνω στη νοσταλγία για περασμένες δεκαετίες (και τα νιάτα που χάθηκαν). Αντίθετα, έχουμε μια από τις καλύτερες -ίσως την καλύτερη(;)- σειρές για φέτος, σίγουρα την πιο απροσδόκητη- όσο ένα ξαφνικό λάκτισμα «γερανού» στη μούρη – και με απόλυτη βεβαιότητα την πιο διασκεδαστική εδώ και καιρό.
90
Πολύβιος Γεράσιμος Παραράς
2018-05-12
Η σειρά έχει την ποιότητα κινηματογραφικής ταινίας. Σε συγκινεί, σε διακινεί και σου κεντρίζει το ενδιαφέρον δίνοντας σου μια γενναιόδωρη δόση αυτού που σου έλειψε από το 1980. Δεν μένει όμως στην νοσταλγία αλλά δίνει απαντήσεις στις προκλήσεις του σήμερα.
90
Κώστας Χρήστου
2018-05-14
Το Cobra Kai σκαρφάλωσε στην κορυφή του YouTube Red, πήρε διθυραμβικές κριτικές και πάντρεψε μοναδικά την ορίτζιναλ ιστορία με ένα κορυφαίο σίκουελ που κανείς μας δεν φανταζόταν. Μέσα από καλομελετημένο σενάριο και καλογραμμένους χαρακτήρες.
90
Βαγγέλης Λημνιώτης
2018-05-18
Καλός, χρυσός ο Λαρούσο. Και ως δεύτερος πίσω από τον Τζόνι είναι μια χαρά. Αλλά όχι αυτός που δίνει βάθος και ενδιαφέρον σε μια σειρά. Γι΄αυτό το Cobra Kai είναι πολύ καλύτερο από το Karate Kid!
90
Δημήτρης Πολιτάκης
2018-05-16
Όχι μόνο δεν πρόκειται για αρπαχτή, αλλά το τηλεοπτικό reboot του δημοφιλούς franchise 34 χρόνια μετά, αποτελεί άξια και εθιστική τηλεόραση, ειδικά για όσους υπήρξαν έφηβοι τότε.
80
Φανή Βασιλοπούλου
Το "Cobra Kai" είναι πολύ καλύτερο από αυτό που περιμέναμε, αλλά η ερώτηση που ακόμα δεν μπορούμε να απαντήσουμε είναι: θα ήταν εξίσου καλή σειρά αν δεν υπήρχε το original Karate Kid;
80
Βασιλική Γερονίκου
Ναι, το «Cobra Kai» έχει κλισέ, ο εφηβικός του τόνος παραμένει, το σχετικά χαμηλό μπάτζετ του YouΤube Red μασκάρεται επιφανειακά, όμως ο άσος στο μανίκι της, η επανεμφάνιση δηλαδή των Μπίλι Ζάμπκα και Ραλφ Μάτσιο στους πλέον χαρακτηριστικούς ρόλους, μοιάζει με την επική κλοτσιά του Ντάνιελ-σαν: διατηρεί την αφηγηματική δύναμη F που σε κολλάει στον τοίχο.
80
Στέργιος Πουλερές
2018-05-08
Το Cobra Kai έχει πάνω σε αυτό το δίπολο και την αίγλη του στις σκηνές μάχης. Το εξελίσσει ξανά και σταδιακά αυτό. Χωρίς να επιχειρεί να υποδυθεί κάτι άλλο απ΄αυτό που είναι. Μικρές λεπτομέρειες μόνο καλυτερεύει σε σχέση με τις ταινίες. Αποτέλεσμα είναι να γίνεται μια από εκείνες τις περιπτώσεις όπου ένα τηλεοπτικό reboot ξεπερνά τον μπαμπά κινηματογράφο.
80
Αλέξανδρος Παπαγεωργίου
2018-05-10
Σε τελική ανάλυση, το Cobra Kai είναι ένα τηλεοπτικό reboot μιας 80s pop ταινίας εφηβικού καράτε. Είναι, σ' έναν βαθμό, μια καρικατούρα. Το ότι κατάφερε, όμως, να γίνει κάτι περισσότερο είναι ένα μικρό θαύμα. Πολύ μικρό, αλλά θαύμα.
80
Τάσος "ο Αλλοδαπός" Σαμπάρ
2018-05-06
Το Cobra Kai είναι το ιδανικό sequel, σου θυμίζει όσα αγάπησες από το original αλλά τα επαναφέρει με ευρηματικό τρόπο, πάντα με σκοπό να σε κάνει να γελάσεις πράγμα εξαιρετικά δύσκολο που το έχουν καταφέρει πολύ λίγοι.
80
Ιωσηφίνα Γριβέα
2018-05-04
Μπορεί αισθητικά η φαντασία του να είναι πολύ αδύναμη για να κρύψει το περιορισμένο του μπάτζετ, αλλά το 'Cobra Kai' έχει τόση αγάπη για τους χαρακτήρες του και την ταινία του '84 που σου ρίχνει ένα τσουβάλι στάχτη στα μάτια.
80
Γιώργος Μεσολογγίτης
2018-05-02
Έχει τα βασικά μηνύματα και πλοκή για κάποιον που δεν είναι στη φάση του Karate Kid. Μου φάνηκε μια καλή σειρά, όχι αυτή που θα σου αλλάξει τη ζωή. Αλλά αυτή που θα σε διασκεδάσει αρκετά.