100
Αρης Λουκίσας
Geek Cultura
2018-05-20
Ίσως είναι η έκπληξη του 2018, καθώς στηρίζεται, όπως και η ταινία, στον ανθρώπινο κοινωνικό παράγοντα, και όχι στα εφέ ή τις ακρότητες των χαρακτήρων ή/και των καταστάσεων. Πολύ έξυπνα η πρώτη σεζόν παίρνει υπόψιν της μόνο την πρώτη ταινία.
100
Κατερίνα Χαρίση
Ovi Keyboard movies
Το θεϊκό με αυτή τη σειρά είναι ότι απογειώνει το Καράτε Κιντ έτη φωτός ψηλότερα από ό,τι το είχαμε απογειώσει στο μυαλό μας (ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ ΚΙ ΑΛΛΟ). Το πιο θεϊκό είναι η απίστευτη ευστοχία του σε όλα: Τη μουσική, τις ατάκες, το χιούμορ, που μόνο οι καράτε κιντ φανς θα καταλάβουν.
90
Γεώργιος Μπουκάκης
The Binge Watchers
ΘΑ μπορούσε να εξελιχθεί σε ένα κακό αστείο, μια παρωδία μιας αγαπημένης εφηβικής ταινίας, μια ακόμη προσπάθεια εξαργύρωσης πάνω στη νοσταλγία για περασμένες δεκαετίες (και τα νιάτα που χάθηκαν). Αντίθετα, έχουμε μια από τις καλύτερες -ίσως την καλύτερη(;)- σειρές για φέτος, σίγουρα την πιο απροσδόκητη- όσο ένα ξαφνικό λάκτισμα «γερανού» στη μούρη – και με απόλυτη βεβαιότητα την πιο διασκεδαστική εδώ και καιρό.
90
Πολύβιος Παραράς
SpoilerAlert.gr
2018-05-12
Η σειρά έχει την ποιότητα κινηματογραφικής ταινίας. Σε συγκινεί, σε διακινεί και σου κεντρίζει το ενδιαφέρον δίνοντας σου μια γενναιόδωρη δόση αυτού που σου έλειψε από το 1980. Δεν μένει όμως στην νοσταλγία αλλά δίνει απαντήσεις στις προκλήσεις του σήμερα.
90
Κώστας Χρήστου
Ratpack.gr
2018-05-14
Το Cobra Kai σκαρφάλωσε στην κορυφή του YouTube Red, πήρε διθυραμβικές κριτικές και πάντρεψε μοναδικά την ορίτζιναλ ιστορία με ένα κορυφαίο σίκουελ που κανείς μας δεν φανταζόταν. Μέσα από καλομελετημένο σενάριο και καλογραμμένους χαρακτήρες.
90
Βαγγέλης Λημνιώτης
Ελεύθερος Τύπος
2018-05-18
Καλός, χρυσός ο Λαρούσο. Και ως δεύτερος πίσω από τον Τζόνι είναι μια χαρά. Αλλά όχι αυτός που δίνει βάθος και ενδιαφέρον σε μια σειρά. Γι΄αυτό το Cobra Kai είναι πολύ καλύτερο από το Karate Kid!
90
Δημήτρης Πολιτάκης
LiFO
2018-05-16
Όχι μόνο δεν πρόκειται για αρπαχτή, αλλά το τηλεοπτικό reboot του δημοφιλούς franchise 34 χρόνια μετά, αποτελεί άξια και εθιστική τηλεόραση, ειδικά για όσους υπήρξαν έφηβοι τότε.
82
admin
Smassing Culture
Δεν τίθεται θέμα αν έχουμε δει πολύ καλύτερα πράγματα από το Cobra Κai, αλλά είναι μία σειρά που ξυπνά αναμνήσεις, αναμνήσεις που σίγουρα θέλουμε να επαναφέρουμε και σίγουρα να συζητήσουμε για αυτές.
82
ΒΤΚ
Lord of the Series
Το "Cobra Kai" είναι μια πολύ καλή σειρά που δεν προσφέρει μόνο καράτε ή θίγει το θέμα του bullying, δημιουργεί και νέες καταστάσεις άλλοτε ερωτικές, που μετεξελίσσονται σε μια νέα κόντρα, εξίσου σοβαρή όπως αυτή του Johnny και του LaRusso και άλλοτε επικίνδυνες μεταξύ δάσκαλου και μαθητή, ξυπνώντας μνήμες του παρελθόντος με την επιστροφή ενός σημαντικού χαρακτήρα.
80
Τάσος "ο Αλλοδαπός" Σαμπάρ
MonkeyBros
Το Cobra Kai είναι το ιδανικό sequel, σου θυμίζει όσα αγάπησες από το original αλλά τα επαναφέρει με ευρηματικό τρόπο, πάντα με σκοπό να σε κάνει να γελάσεις πράγμα εξαιρετικά δύσκολο που το έχουν καταφέρει πολύ λίγοι.
80
Γιάννης Παπαδόπουλος
E-Daily.gr
Σεναριακά δεν αποφεύγει κάποιες κοινοτυπίες, αλλά χωνεύονται εύκολα, οι αναφορές στη ταινία είναι συνεχόμενες αλλά δίνουν πόντους στη σειρά, το καράτε άφθονο, αλλά και τα μηνύματα που περνάει δεκάδες.
80
Γιάννης Μπελεσιώτης
Neopolis.gr
Γαμάτες κινήσεις καράτε, τρομερό χιούμορ, συμπαθητική υπόθεση, δυνατό σενάριο και σε όλες τις στιγμές του δεν ξεχνάει από πού προέρχεται και τιμάει όσο μπορεί τις παλαιότερες ταινίες, συνδέοντας πολύ γλυκά το παρελθόν με το παρόν.
80
Ανδρέας Κύρκος
Avopolis Music Network
Πρόκειται για ένα ολόφρεσκο sitcom με σύγχρονους ήρωες και με ευρηματικές ανατροπές.
80
Γιώργος Μεσολογγίτης
School Of Rock.gr
2018-05-02
Έχει τα βασικά μηνύματα και πλοκή για κάποιον που δεν είναι στη φάση του Karate Kid. Μου φάνηκε μια καλή σειρά, όχι αυτή που θα σου αλλάξει τη ζωή. Αλλά αυτή που θα σε διασκεδάσει αρκετά.
80
Στέργιος Πουλερές
Menshouse.gr
2018-05-08
Το Cobra Kai έχει πάνω σε αυτό το δίπολο και την αίγλη του στις σκηνές μάχης. Το εξελίσσει ξανά και σταδιακά αυτό. Χωρίς να επιχειρεί να υποδυθεί κάτι άλλο απ΄αυτό που είναι. Μικρές λεπτομέρειες μόνο καλυτερεύει σε σχέση με τις ταινίες. Αποτέλεσμα είναι να γίνεται μια από εκείνες τις περιπτώσεις όπου ένα τηλεοπτικό reboot ξεπερνά τον μπαμπά κινηματογράφο.
80
Αλέξανδρος Παπαγεωργίου
Luben
2018-05-10
Σε τελική ανάλυση, το Cobra Kai είναι ένα τηλεοπτικό reboot μιας 80s pop ταινίας εφηβικού καράτε. Είναι, σ' έναν βαθμό, μια καρικατούρα. Το ότι κατάφερε, όμως, να γίνει κάτι περισσότερο είναι ένα μικρό θαύμα. Πολύ μικρό, αλλά θαύμα.
80
Φανή Βασιλοπούλου
MOVE IT
2018-05-06
Το "Cobra Kai" είναι πολύ καλύτερο από αυτό που περιμέναμε, αλλά η ερώτηση που ακόμα δεν μπορούμε να απαντήσουμε είναι: θα ήταν εξίσου καλή σειρά αν δεν υπήρχε το original Karate Kid;
80
Ιωσηφίνα Γριβέα
Oneman.gr
2018-05-04
Μπορεί αισθητικά η φαντασία του να είναι πολύ αδύναμη για να κρύψει το περιορισμένο του μπάτζετ, αλλά το 'Cobra Kai' έχει τόση αγάπη για τους χαρακτήρες του και την ταινία του '84 που σου ρίχνει ένα τσουβάλι στάχτη στα μάτια.
80
Γεράκου Γιώτα, Στελίνα Θεοδοσοπούλου
IGN Greece
Το "Cobra Kai" γκρέμισε πανηγυρικά κάθε αμφιβολία ή φόβο για μια κάτω του μετρίου σειρά και μας έδωσε μια ιδανική τηλεοπτική συνέχεια.
80
Βασιλική Γερονίκου
αθηνόραμα
Ναι, το «Cobra Kai» έχει κλισέ, ο εφηβικός του τόνος παραμένει, το σχετικά χαμηλό μπάτζετ του YouΤube Red μασκάρεται επιφανειακά, όμως ο άσος στο μανίκι της, η επανεμφάνιση δηλαδή των Μπίλι Ζάμπκα και Ραλφ Μάτσιο στους πλέον χαρακτηριστικούς ρόλους, μοιάζει με την επική κλοτσιά του Ντάνιελ-σαν: διατηρεί την αφηγηματική δύναμη F που σε κολλάει στον τοίχο.