76 Βαθμολόγιο
με βάση 12 κριτικές
7.5 με βάση 2 χρήστες
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2, 3

Περίληψη

Η πορεία της Μεγάλης Αικατερίνης απ' όταν άφησε την Αυστρία για να μεταβεί στη Ρωσία προκειμένου να παντρευτεί τον αυτοκράτορα Πέτρο, μέχρι την κατάκτηση του θρόνου και την πολυετή παραμονή της σε αυτόν.

Είδος:Δράμα, Κωμωδία
Χώρα:Αυστραλία, Ην. Βασίλειο
Δημιουργός:Τόνι ΜακΝαμάρα
Πρωταγωνιστούν:Ελ Φάνινγκ, Νίκολας Χουλτ, Σάσα Ντουάν, Φίμπι Φοξ
Διάρκεια:60
Κατάσταση:Ακυρώθηκε
86
Θοδωρής Δημητρόπουλος
FLIX
2020-05-20
Σε αυτή την κόντρα διαφορετικών χροιών της αγνότητας (η Αικατερίνη πιστεύει αγνά στην αλλαγή που μπορεί να φέρει, ο Πέτρος είναι αγνά αδιάφορη ανικανότητα) η σειρά βρίσκει πολύ χιουμοριστικό και δραματικό καύσιμο, απλώνοντας μια κατά κάποιο τρόπο ιστορία ενηλικίωσης με στοιχεία συνωμοσίας και ιστορικής ίντριγκας, με στυλιζάρισμα, κέφι, ωμότητα και αναχρονιστικό, τόσο-όσο χιούμορ.
82
Catherine
Lord of the Series
2020-05-18
Είναι ευχάριστη στη παρακολούθησή της, αν και απίστευτα ιστορικά ανακριβής.
80
Σοφία Πότση
Beasty
2020-05-16
Το The Great είναι ξεκάθαρα κωμωδία και μάλιστα πολύ απολαυστική. Οι ηθοποιοί προσφέρουν πολύ καλές ερμηνείες και οι έξυπνες ατάκες διαδέχονται η μια την άλλη. Η Fanning είναι υπέροχη αλλά και ο Nicolas Hoult παίζει το ρόλο του εκπληκτικά.
80
Λήδα Ειρήνη Αδάμου
Cinemode.gr
2020-05-14
Η προσεγμένη παραγωγή του "The Great" του Tony Mcnamara, οι ρόλοι «γάντι» των Elle Fanning και Nicholas Hoult ως Αικατερίνη Β' και Πέτρος Γ' αντίστοιχα, προσωπικά ξεχώρισα και αυτή του Douglas Hodge ("Joker", "Beirut") ως Velementov, όλα κερδίζουν αδιαμφισβήτητα μια θέση στην καρδιά του θεατή...
70
Βασιλική Γερονίκου
αθηνόραμα
2020-05-12
Μια καθαρόαιμη και σύγχρονη μαύρη κωμωδία, με τους πρωταγωνιστές Ελ Φάνινγκ και Νίκολας Χουλτ στους καλύτερους ρόλους της καριέρας τους.
70
Χρήστος Μπακατσέλος
FLIX
2020-05-10
Παραμένει μέχρι το τέλος ακραιφνώς διασκεδαστική τηλεόραση με ολίγον από κοινωνικό μήνυμα, κάτι που ίσως χρειαζόμαστε αυτή την στιγμή.
70
Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος
LiFO
2020-05-08
Το «The Great» είναι ανορθόδοξη κομεντί, κεκλιμένη, «περιστασιακά αληθής», όπως προειδοποιεί από τους τίτλους αρχής, εν τέλει ηθελημένα ανιστόρητη, με ήρωες ανθρώπους που ποζάρουν ως ευγενείς, αλλά το μυαλό τους είναι σκέτο αληταριό.
70
Αλέξανδρος Παπαγεωργίου
Luben
2020-05-06
Κατά μία έννοια, το The Great είναι το Χωριό Ποτέμκιν του The Favourite, μια στρογγυλεμένη και εξευγενισμένη εκδοχή του. Αλλά η βόλτα μέσα του παραμένει πανέμορφη.
70
Χαρά Παπαδάτου
MAXMAG
2020-05-04
Αν μη τι άλλο, το The Great είναι μια σάτιρα. Όχι μόνο της Ρωσίας του Πέτρου Γ', αλλά και κάθε χώρας και κάθε εποχής. Μια ανησυχητική υπενθύμιση, καμουφλαρισμένη σε κωμωδία. Με χαρακτήρες ιστορικά αναληθείς, αλλά και εκπληκτικά αληθινούς στα πλαίσια του The Great.
70
Παύλος Γκουγιάννος
MOVE IT
2020-05-02
Έξυπνη, αστεία, σχεδόν καθόλου based on true story για όποιον ενδιαφέρεται για ιστορική ακρίβεια, αλλά πολύ καλοδουλεμένη.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση