75 Βαθμολόγιο
με βάση 11 κριτικές
7.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2

Περίληψη

Η πορεία της Μεγάλης Αικατερίνης απ' όταν άφησε την Αυστρία για να μεταβεί στη Ρωσία προκειμένου να παντρευτεί τον αυτοκράτορα Πέτρο, μέχρι την κατάκτηση του θρόνου και την πολυετή παραμονή της σε αυτόν.

Είδος:Δράμα, Κωμωδία
Χώρα:Αυστραλία, Ην. Βασίλειο
Δημιουργός:Τόνι ΜακΝαμάρα
Πρωταγωνιστούν:Ελ Φάνινγκ, Νίκολας Χουλτ, Σάσα Ντουάν, Φίμπι Φοξ
Διάρκεια:60
86
Θοδωρής Δημητρόπουλος
2020-05-20
Σε αυτή την κόντρα διαφορετικών χροιών της αγνότητας (η Αικατερίνη πιστεύει αγνά στην αλλαγή που μπορεί να φέρει, ο Πέτρος είναι αγνά αδιάφορη ανικανότητα) η σειρά βρίσκει πολύ χιουμοριστικό και δραματικό καύσιμο, απλώνοντας μια κατά κάποιο τρόπο ιστορία ενηλικίωσης με στοιχεία συνωμοσίας και ιστορικής ίντριγκας, με στυλιζάρισμα, κέφι, ωμότητα και αναχρονιστικό, τόσο-όσο χιούμορ.
82
Catherine
2020-05-18
Είναι ευχάριστη στη παρακολούθησή της, αν και απίστευτα ιστορικά ανακριβής.
80
Σοφία Πότση
2020-05-16
Το The Great είναι ξεκάθαρα κωμωδία και μάλιστα πολύ απολαυστική. Οι ηθοποιοί προσφέρουν πολύ καλές ερμηνείες και οι έξυπνες ατάκες διαδέχονται η μια την άλλη. Η Fanning είναι υπέροχη αλλά και ο Nicolas Hoult παίζει το ρόλο του εκπληκτικά.
80
Λήδα Ειρήνη Αδάμου
2020-05-14
Η προσεγμένη παραγωγή του "The Great" του Tony Mcnamara, οι ρόλοι «γάντι» των Elle Fanning και Nicholas Hoult ως Αικατερίνη Β' και Πέτρος Γ' αντίστοιχα, προσωπικά ξεχώρισα και αυτή του Douglas Hodge ("Joker", "Beirut") ως Velementov, όλα κερδίζουν αδιαμφισβήτητα μια θέση στην καρδιά του θεατή...
70
Βασιλική Γερονίκου
2020-05-12
Μια καθαρόαιμη και σύγχρονη μαύρη κωμωδία, με τους πρωταγωνιστές Ελ Φάνινγκ και Νίκολας Χουλτ στους καλύτερους ρόλους της καριέρας τους.
70
Χρήστος Μπακατσέλος
2020-05-10
Παραμένει μέχρι το τέλος ακραιφνώς διασκεδαστική τηλεόραση με ολίγον από κοινωνικό μήνυμα, κάτι που ίσως χρειαζόμαστε αυτή την στιγμή.
70
Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος
2020-05-08
Το «The Great» είναι ανορθόδοξη κομεντί, κεκλιμένη, «περιστασιακά αληθής», όπως προειδοποιεί από τους τίτλους αρχής, εν τέλει ηθελημένα ανιστόρητη, με ήρωες ανθρώπους που ποζάρουν ως ευγενείς, αλλά το μυαλό τους είναι σκέτο αληταριό.
70
Αλέξανδρος Παπαγεωργίου
2020-05-06
Κατά μία έννοια, το The Great είναι το Χωριό Ποτέμκιν του The Favourite, μια στρογγυλεμένη και εξευγενισμένη εκδοχή του. Αλλά η βόλτα μέσα του παραμένει πανέμορφη.
70
Χαρά Παπαδάτου
2020-05-04
Αν μη τι άλλο, το The Great είναι μια σάτιρα. Όχι μόνο της Ρωσίας του Πέτρου Γ', αλλά και κάθε χώρας και κάθε εποχής. Μια ανησυχητική υπενθύμιση, καμουφλαρισμένη σε κωμωδία. Με χαρακτήρες ιστορικά αναληθείς, αλλά και εκπληκτικά αληθινούς στα πλαίσια του The Great.
70
Παύλος Γκουγιάννος
2020-05-02
Έξυπνη, αστεία, σχεδόν καθόλου based on true story για όποιον ενδιαφέρεται για ιστορική ακρίβεια, αλλά πολύ καλοδουλεμένη.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση