72 Βαθμολόγιο
με βάση 6 κριτικές
5.8 με βάση 5 χρήστες
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2, 3, 4

Περίληψη

Οι περιπέτειες του τρελού επιστήμονα Dr. Niles Caulder (The Chief) και της ομάδας του που αποτελείται από απόκληρους σούπερ-ήρωες, όπως οι Robotman, Negative Man, Elasti-Girl και Crazy Jane.

Είδος:Περιπέτεια, Φαντασίας
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Τζέρεμι Κάρβερ
Πρωταγωνιστούν:Νταϊάν Γκερέρο, Έιπριλ Μπόουλμπι, Μπρένταν Φρέιζερ, Ματ Μπόμερ
Διάρκεια:60
Κατάσταση:Ακυρώθηκε
80
Θοδωρής Δημητρόπουλος
2019-03-12
Πλάσματα φτιαγμένα από αρνητική ενέργεια, πολλαπλές προσωπικότητες, μοχθηροί εγκέφαλοι, ακόμα και ένας ζωντανός δρόμος (ο Ντάνι ο Δρόμος!), κατοικούν στον πολύχρωμο κόσμο μιας περιπέτειας με αληθινή διάθεση να φέρει το είδος στα όριά του, αλλά με απολύτως παιχνιδιάρικη διάθεση, όσο και ουσιαστική δραματική υπόσταση.
70
Χρήστος Ασάρβελης
2019-03-10
Σε αντίθεση με το TITANS, το DOOM PATROL μοιάζει να έχει πιο ξεχωριστή προσωπικότητα, με περισσότερο χιούμορ, αλλά και μπόλικο δράμα.
70
Centinel
2019-03-08
Το Doom Patrol είναι μια τίμια super hero σειρά προσφέροντας κάτι διαφορετικό με το χιούμορ της και την ευρύτερη προσέγγιση της. Αξίζει τον χρόνο της ασυζητητί δίχως όμως να πωρώνει απαραίτητα.
70
Χρήστος Χριστακίδης
2019-03-06
Αν και είναι αρκετά νωρίς και το δείγμα που έχουμε είναι μικρό, μπορούμε να πούμε πως το "Doom Patrol" μας έχει κεντρίσει ήδη το ενδιαφέρον. Η χημεία μεταξύ των χαρακτήρων μοιάζει ιδανική από το πρώτο επεισόδιο και σίγουρα μας έκανε να ανυπομονούμε για την συνέχεια.
70
Παύλος Γκουγιάννος
2019-03-04
Προφανώς δεν αποφεύγονται και κλισέ του είδους, ενώ όπως είναι λογικό μέσα σε 15 σχεδόν ωριαία επεισόδια η υπόθεση πολλές φορές πλατειάζει, ξεφεύγει, προστίθενται μπόλικοι διάλογοι για να γεμίσει που καμιά φορά κουράζουν, ωστόσο είναι μια από τις καλές στιγμές της DC.
70
Λάζαρος Κολαξής
2019-03-02
Oι πρώτες εντυπώσεις από το Doom Patrol είναι θετικότατες, με τη σειρά να μεταφέρει σημαντικό μέρος της τρέλας του κόμικ. Το αν θα συνεχίσει στο ίδιο επίπεδο μένει να το δούμε, αλλά αν τα καταφέρει θα έχουμε βρει μια υπερηρωική σειρά που θα μπορεί να κάνει παρέα στο μοναχικό Legion.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση