80
Θοδωρής Δημητρόπουλος
FLIX
2019-03-12
Πλάσματα φτιαγμένα από αρνητική ενέργεια, πολλαπλές προσωπικότητες, μοχθηροί εγκέφαλοι, ακόμα και ένας ζωντανός δρόμος (ο Ντάνι ο Δρόμος!), κατοικούν στον πολύχρωμο κόσμο μιας περιπέτειας με αληθινή διάθεση να φέρει το είδος στα όριά του, αλλά με απολύτως παιχνιδιάρικη διάθεση, όσο και ουσιαστική δραματική υπόσταση.
70
Λάζαρος Κολαξής
Smassing Culture
2019-03-02
Oι πρώτες εντυπώσεις από το Doom Patrol είναι θετικότατες, με τη σειρά να μεταφέρει σημαντικό μέρος της τρέλας του κόμικ. Το αν θα συνεχίσει στο ίδιο επίπεδο μένει να το δούμε, αλλά αν τα καταφέρει θα έχουμε βρει μια υπερηρωική σειρά που θα μπορεί να κάνει παρέα στο μοναχικό Legion.
70
Παύλος Γκουγιάννος
MOVE IT
2019-03-04
Προφανώς δεν αποφεύγονται και κλισέ του είδους, ενώ όπως είναι λογικό μέσα σε 15 σχεδόν ωριαία επεισόδια η υπόθεση πολλές φορές πλατειάζει, ξεφεύγει, προστίθενται μπόλικοι διάλογοι για να γεμίσει που καμιά φορά κουράζουν, ωστόσο είναι μια από τις καλές στιγμές της DC.
70
Centinel
Geek Cultura
2019-03-08
Το Doom Patrol είναι μια τίμια super hero σειρά προσφέροντας κάτι διαφορετικό με το χιούμορ της και την ευρύτερη προσέγγιση της. Αξίζει τον χρόνο της ασυζητητί δίχως όμως να πωρώνει απαραίτητα.
70
Χρήστος Ασάρβελης
Comicdom
2019-03-10
Σε αντίθεση με το TITANS, το DOOM PATROL μοιάζει να έχει πιο ξεχωριστή προσωπικότητα, με περισσότερο χιούμορ, αλλά και μπόλικο δράμα.
70
Χρήστος Χριστακίδης
MAXMAG
2019-03-06
Αν και είναι αρκετά νωρίς και το δείγμα που έχουμε είναι μικρό, μπορούμε να πούμε πως το "Doom Patrol" μας έχει κεντρίσει ήδη το ενδιαφέρον. Η χημεία μεταξύ των χαρακτήρων μοιάζει ιδανική από το πρώτο επεισόδιο και σίγουρα μας έκανε να ανυπομονούμε για την συνέχεια.