80 Βαθμολόγιο
με βάση 4 κριτικές
9.3 με βάση 4 χρήστες
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2

Περίληψη

Η σειρά παρακολουθεί την ιστορία της νομιμοποίησης και μετέπειτα άνθισης της πορνοβιομηχανίας στην Times Square της Νέας Υόρκης από την αρχή του 1970 ως τα μέσα του 1980.

Είδος:Δράμα
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:George Pelecanos, David Simon
Πρωταγωνιστούν:James Franco, Maggie Gyllenhaal, Gary Carr, Margarita Levieva
Διάρκεια:60
90
Στέφανος Τσιτσόπουλος
2018-10-08
Δεν το κουνάει ρούπι ο δεύτερος κύκλος του «The Deuce». Όπως και η θεματολογία του: πόρνες του πεζοδρομίου, πρεζάκια, διεφθαρμένοι μπάτσοι, στούντιο «περιποίησης», μαφιόζοι, δημοτικοί σύμβουλοι ή πολιτικοί με βλέψεις με το αζημίωτο για πολεοδομική αναβάθμιση του τόπου. Μόνο που, να άλλο ένα από τα ωραία του Τζορτζ Πελεκάνος που συνσεναριογραφεί το «The Deuce», πόσο εύληπτα και δεξιοτεχνικά μυεί τον θεατή στο νυν και υπέρ πάντων νόημα της «ελεύθερης αγοράς»: πριν αναβαθμιστεί μια περιοχή, το σύστημα όλων των παραπάνω οφείλει να συνεργαστεί ώστε να την υποβαθμίσει και να τη στείλει στα τάρταρα. Μια χορογραφία της παρακμής αλλά και εντατικά μαθήματα πολιτικής οικονομίας, ώστε οι εργολάβοι να αγοράσουν φθηνά. Μόνο έτσι θα αρχίσει η ανοικοδόμηση, η εξυγίανση. Βασικός κανόνας του real estate.
80
Αλέξανδρος Παπαγεωργίου
2018-10-06
O Simon κι ο συνδημιουργός της σειράς (και σταθερός συνεργάτης του), George Pelecanos, μελετάνε την ανάπτυξη της πορνογραφικής βιομηχανίας στη Νέα Υόρκη στα 70s, και απλώνονται ως την δομική κυβερνητική διαφθορά, την βία των ναρκωτικών και της περιθωριοποίησης και την επέκταση των επιθετικών real-estate δραστηριοτήτων. Μαζί μ' αυτά, παρακολουθούμε και τις ιστορίες των ανθρώπων σε διάφορες πλευρές αυτού του πλέγματος, αλλά όλες φτιαγμένες με πραγματική ανθρωπιά. Σπάνιος συνδυασμός.
80
Φανή Βασιλοπούλου
2018-10-04
Η πρώτη σεζόν ήταν εκπληκτική, ενώ η δεύτερη αποτελεί μία τεράστια επιτυχία. Μία από τις έξυπνες τακτικές της σειράς είναι το γεγονός πως δεν σκιαγραφεί τους χαρακτήρες της ούτε ως κακούς ούτε ως καλούς. Είναι προσωπικό θέμα του θεατή ποιόν θα συμπαθήσει και ποιόν όχι.
70
Ευα
2018-10-02
Τα επεισόδια είναι μεν μεγάλα σε διάρκεια (ειδικά αν έχεις συνηθίσει σε 45λεπτα επεισόδια), αλλά δε το καταλαβαίνεις και τα παρακολουθείς ευχάριστα θα έλεγα. Γενικά, είναι μια καλή σειρά (όχι η καλύτερη) για να δεις.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση