80 Βαθμολόγιο
με βάση 5 κριτικές
9.3 με βάση 4 χρήστες
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2, 3

Περίληψη

Η σειρά παρακολουθεί την ιστορία της νομιμοποίησης και μετέπειτα άνθισης της πορνοβιομηχανίας στην Times Square της Νέας Υόρκης από την αρχή του 1970 ως τα μέσα του 1980.

Είδος:Δράμα
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Τζορτζ Πελεκάνος, Ντέιβιντ Σάιμον
Πρωταγωνιστούν:Τζέιμς Φράνκο, Μάγκι Τζίλενχαλ, Γκάρι Καρ, Μαργκαρίτα Λεβιέβα
Διάρκεια:60
Κατάσταση:Ολοκληρώθηκε
90
Στέφανος Τσιτσόπουλος
Athens Voice
2022-08-10
Μια χορογραφία της παρακμής αλλά και εντατικά μαθήματα πολιτικής οικονομίας, ώστε οι εργολάβοι να αγοράσουν φθηνά. Μόνο έτσι θα αρχίσει η ανοικοδόμηση, η εξυγίανση. Βασικός κανόνας του real estate.
88
Αλέξανδρος Παπαγεωργίου
Luben
2022-08-08
O Simon κι ο συνδημιουργός της σειράς (και σταθερός συνεργάτης του), George Pelecanos, μελετάνε την ανάπτυξη της πορνογραφικής βιομηχανίας στη Νέα Υόρκη στα 70s, και απλώνονται ως την δομική κυβερνητική διαφθορά, την βία των ναρκωτικών και της περιθωριοποίησης και την επέκταση των επιθετικών real-estate δραστηριοτήτων. Μαζί μ' αυτά, παρακολουθούμε και τις ιστορίες των ανθρώπων σε διάφορες πλευρές αυτού του πλέγματος, αλλά όλες φτιαγμένες με πραγματική ανθρωπιά. Σπάνιος συνδυασμός.
80
Φανή Βασιλοπούλου
MOVE IT
2022-08-06
Η πρώτη σεζόν ήταν εκπληκτική, ενώ η δεύτερη αποτελεί μία τεράστια επιτυχία. Μία από τις έξυπνες τακτικές της σειράς είναι το γεγονός πως δεν σκιαγραφεί τους χαρακτήρες της ούτε ως κακούς ούτε ως καλούς. Είναι προσωπικό θέμα του θεατή ποιόν θα συμπαθήσει και ποιόν όχι.
70
Ευα
The Godfilmers
2022-08-04
Τα επεισόδια είναι μεν μεγάλα σε διάρκεια (ειδικά αν έχεις συνηθίσει σε 45λεπτα επεισόδια), αλλά δε το καταλαβαίνεις και τα παρακολουθείς ευχάριστα θα έλεγα. Γενικά, είναι μια καλή σειρά (όχι η καλύτερη) για να δεις.
70
nikos fekkas
FEKKAS MOVIES
2022-08-02
Εξακολουθεί να είναι μια προσεγμένη σειρά λοιπόν αλλά παρατήρησα πως το ενδιαφέρον μου άρχισε να φθίνει!
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση