74 Βαθμολόγιο
με βάση 7 κριτικές
8.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2

Περίληψη

Καθώς η φήμη και οι υποχρεώσεις του αυξάνονται, η ζωή του Λουκ Κέιτζ ανατρέπεται από την άφιξη ενός μυστηριώδη άνδρα με δυνάμεις και ένα μοχθηρό σχέδιο για το Χάρλεμ.

Είδος:Περιπέτεια, Φαντασίας
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Κέο Χοντάρι Κόκερ
Πρωταγωνιστούν:Μάικ Κόλτερ, Άλφρι Γούνταρντ, Ροζάριο Ντόσον, Σιμόν Μίσικ
Διάρκεια:55
Κατάσταση:Ακυρώθηκε
80
Κρίστυ Περρή
Athens Voice
2018-08-14
Παρόλο που η δεύτερη σεζόν ξεκινάει κάπως άγαρμπα, με ελαφρώς τσαπατσούλικο μοντάζ και λίγο στιλιζαρισμένους διαλόγους, το σενάριο καταφέρνει να πάρει το πάνω του αρκετά γρήγορα και η πλοκή καταλήγει να είναι ακόμα καλύτερη από την πρώτη σεζόν.
80
Στέργιος Πουλερές
Menshouse.gr
2018-08-12
Στον δεύτερο κύκλο του Luke Cage δεν βλέπουμε άνοδο του πρωταγωνιστή. Ο Λουκ παραμένει ίδιος. Σταθερά καλός. Εκείνος που δίνει την ώθηση προς τα πάνω είναι ο Shades. Αυτός και η Μίστι Νάιτ. Και αρκετά ο θείος του Bushmaster, ο Ανάνσι. Γενικώς το supporting cast μεταμορφώνει μια σειρά. Από απλά καλή κι ενδιαφέρουσα γίνεται μια σειρά με έντονα στοιχεία και αποκλίνουσες έννοιες.
80
Τάσος "ο Αλλοδαπός" Σαμπάρ
MonkeyBros
2018-08-10
Σίγουρα υπάρχουν μικροπροβληματάκια, αλλά δεν θα ήθελα να αναφερθώ. Είναι τόσο μεγάλη η βελτίωση, που το εκάστοτε στραβοπατήματα δεν χρειάζεται καν να το συζητήσουμε. Ο showrunner Cheo Hodari Coker έχει αποδείξει ότι έχει τα αυτιά του ανοιχτά και είναι ικανός να προσφέρει πολλά. Η 2η season του Luke Cage μάλλον είναι μόνο η αρχή, γιατί αν λάβω υπόψιν το φινάλε, τα πράγματα θα γίνουν περίπλοκα.
80
Γεώργιος Μπουκάκης
The Binge Watchers
2018-08-08
Η δεύτερη σεζόν του Luke Cage έχει διατηρήσει ό,τι το έκανε μια καλή σειρά εξαρχής, με γνώριμους χαρακτήρες να επανέρχονται και νέους να την εμπλουτίζουν.
70
Φανή Βασιλοπούλου
MOVE IT
2018-08-06
Η δεύτερη σεζόν Luke Cage αρχίζει να γίνεται ενδιαφέρουσα από το έκτο επεισόδιο και ύστερα: ως τότε διαπιστώνουμε αρκετές αχρείαστες σκηνές και μη ρεαλιστικούς διαλόγους, με την ερμηνεία πολλών ηθοποιών (βλέπε Alfe Woodard) να παραπέμπει σε σαπουνόπερα του 2000. Παρ'όλα αυτά, βρίσκουμε τις καλύτερες σκηνές όταν οι ίδιοι χαρακτήρες συνδιαλέγονται περισσότερο με τον εαυτό τους: τί επιζητούν, τί τους πονά, και επίσης πως οι ίδιοι ορίζουν τον εαυτό τους ώς Αφροαμερικάνοι.
70
Νίκος Γιακουμέλος
Smassing Culture
2018-08-04
Το Luke Cage σίγουρα δεν ήταν η καλύτερη σειρά που θα μπορούσε να γίνει βάσει του υλικού. Ήταν όμως η μόνη σειρά που θα μπορούσε να κρατήσει τις λεπτές ισορροπίες που χρειάζονται για να δει το υλικό αυτό τον τηλεοπτικό φακό. Και αυτό δεν είναι μικρό κατόρθωμα.
60
nikos fekkas
FEKKAS MOVIES
2018-08-02
Γενικά σαν σεζόν έχει κάποιες καλές στιγμές όμως την βρήκα υπερβολικά αργή και χρειαζόταν περισσότερη δράση ή περισσότερες δυνατές εξελίξεις για να καταφέρει να κρατήσει το ενδιαφέρον!
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση