73 Βαθμολόγιο
με βάση 14 κριτικές
6.5 με βάση 6 χρήστες
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2

Περίληψη

Όταν ένα πειραγμένο πείραμα του χαρίζει υπερβολική δύναμη και άφθαρτο δέρμα, ο Λουκ Κέιτζ (Μάικ Κόλτερ) γίνεται φυγάς, προσπαθώντας να ξαναχτίσει τη ζωή του στο σημερινό Χάρλεμ της Νέας Υόρκης. Όμως, σύντομα θα χρειαστεί να βγει απ' τις σκιές και να πολεμήσει για την καρδιά της πόλης, αντιμετωπίζοντας ένα παρελθόν που προσπαθούσε να ξεχάσει.

Είδος:Δράμα, Δράσης & Περιπέτειας
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Κέο Χοντάρι Κόκερ
Πρωταγωνιστούν:Μάικ Κόλτερ, Άλφρε Γούνταρντ, Ροζάριο Ντόσον, Σιμόν Μίσικ
Διάρκεια:55
Κατάσταση:Ακυρώθηκε
87
Nίκος Γιακουμέλος
2017-01-20
Μπορεί να μην έφτασε το ύψος της ψυχολογικής ανάλυσης που έφθασε το Jessica Jones, μπορεί να μην μάγεψε με την ανθρωπογεωγραφία του όπως το Daredevil, όμως πλάτυνε το εύρος συζητήσεων για τα θέματα που μπορεί να αναδείξει μια super hero σειρά, έδειξε πόσο αλληλένδετες έννοιες είναι οι κοινωνικοί αγώνες και η μαζική κουλτούρα.
80
Κώστας Φάρκωνας
2017-01-18
Τί "κρατάμε", λοιπόν, από το Luke Cage; Κρατάμε τον πολύ καλό Colter. Κρατάμε την ωραία σκηνοθεσία και την απόδοση του Harlem κοινωνικά, πολιτιστικά και πολιτικά. Κρατάμε την απίθανη μουσική του - όχι απλώς από τις περισσότερο καλοδιαλεγμένες σε σειρά των τελευταίων ετών, αλλά τόσο ποιοτική ώστε ν' ακούγεται αυτόνομα με απόλαυση - κρατάμε και την ολοφάνερη διάθεση της Netflix να δώσει στην σειρά αυτή ολοδικό της στυλ και χαρακτήρα.
80
Χρήστος Ασάρβελης
2017-01-16
Κάποιες σεναριακές ευκολίες στα μέσα της σεζόν και η μετατόπιση σε λιγότερο ρεαλιστικές απειλές στο δεύτερο μισό, δεν είναι αρκετά για να υποβαθμίσουν την υποδειγματική δουλειά του καστ, τη σκηνοθεσία, τη μουσική υπόκρουση και τον κοινωνικό σχολιασμό που παρέχει το LUKE CAGE, μεταξύ άλλων.
80
Panos
2017-01-14
To Luke Cage βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με το Jessica Jones, και αυτό σημαίνει ότι είναι πολύ πιο κάτω από το Daredevil. Αυτό οφείλεται στην «κοιλιά» της μισής season. Αν είχε μοιραστεί κάπως το ενδιαφέρον θα μιλάγαμε για κορυφαία 1η season.
80
Στέργιος Πουλερές
2017-01-12
Το Luke Cage είναι η σειρά συνώνυμη του Bolt. Κάνει κακή εκκίνηση αλλά από τα 30 μέτρα και μετά δεν πιάνεται. Και αυτό το ξέρεις σε κάθε της κούρσα!
75
Θοδωρής Δημητρόπουλος
2017-01-10
Μοιάζει να διαδραματίζεται 2-3 δεκαετίες πίσω και ο στωικός καθωσπρέπει ηρωισμός του κεντρικού του ήρωα παραπέμπει περισσότερο σε υπερηρωικό Sidney Poitier παρά σε κάτι που βρίσκεται σε άμεσο διάλογο με τον σημερινό κόσμο.
75
Γιάννης Μόσχος
2017-01-08
Αφήνοντας στην άκρη την πλοκή, έχουμε να κάνουμε με μια σπάνια περίπτωση υπερηρωικού προϊόντος που εξερευνά τη μαύρη κουλτούρα με διεισδυτική ματιά. Είναι η πιο γήινη παραγωγή της Marvel από τη στιγμή που ξεκίνησε αυτό το ταξίδι με τον πρώτο κινηματογραφικό «Iron Man» και πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι ότι αυτή η σειρά υπάρχει εκεί έξω και μάλιστα να συζητείται στο χώρο του mainstream.
70
Χρήστος Τσαπακίδης
2017-01-06
Είναι μία από τις πρώτες αξιόλογες σειρές που έκαναν πρεμιέρα αυτή τη σεζόν. Έχει δράση, έχει κάποιον κοινωνικό προβληματισμό (με τις επιφυλάξεις που αναφέραμε), καλές ερμηνείες και άψογο soundtrack. 
70
nikos fekkas
2017-01-04
Αποτελεί μια πολύ καλή παραγωγή, έχει πολύ καλή σκηνοθεσία, την απαιτούμενη ατμόσφαιρα και μια σοβαρή πλοκή!
70
Μάριος Συλαϊδόπουλος
2017-01-02
Όταν το επίπεδο των marvel series κορυφώνεται με το masterpiece "Jessica Jones", σίγουρα δεν περιμένεις το φιάσκο του "Luke Cage". Oh, και η σπάνια αναφορά στο όνομα της Jessica αναφέρεται απλά ως "girlfriend". Θα συμφωνήσω ότι η προχειρότητα απλά για να μείνει εντός χρονογράμματος Marvel franchise οδηγεί σε τεράστιες αποτυχίες και προχειρότητες. Αν δεν το έχεις δει, περίμενε καλύτερα το "Iron Fist".
5.0
carelf
Μέτρια σειρά. Αδύναμο σενάριο, θεματολογία ειδικού ενδιαφέροντος και ηθοποιοί που δεν ξεπερνούν την μετριότητα. Καλοί οι υπερήρωες, αλλά από μόνοι τους δεν αρκούν

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση