83 Βαθμολόγιο
με βάση 20 κριτικές
8.5 με βάση 2 χρήστες
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2

Περίληψη

Η σειρά παρακολουθεί την ιστορία της νομιμοποίησης και μετέπειτα άνθισης της πορνοβιομηχανίας στην Times Square της Νέας Υόρκης από την αρχή του 1970 ως τα μέσα του 1980.

Είδος:Δράμα
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:George Pelecanos, David Simon
Πρωταγωνιστούν:James Franco, Maggie Gyllenhaal, Gary Carr, Margarita Levieva
Διάρκεια:60
95
Στέργιος Πουλερές
2017-09-20
Ένα ψηφιδωτό όπου κάθε κεντημένο σημείο ξέρει πως να βρεθεί στο σωστό σημείο. Ξέρει πως να συμβάλλει ώστε να περάσει η βελόνα μέσα από την κλωστή. Αυτό είναι το The Deuce. Ένας κεραυνοβόλος έρωτας με την νεοϋρκέζικη κουλτούρα, λίγο πριν σε τραβήξει σαν τυφώνας και σε εξακοντίσει στον βούρκο.
90
Κώστας Κωστάκος
2017-09-18
Σχεδόν όλοι οι ήρωες είναι και έτσι είναι και αλλιώς, δεν γράφονται για να υπακούσουν σε στερεότυπα -και δη σε πρωθύστερα στερεότυπα, προβάλλοντας σημερινές αντιλήψεις στο 1971-, αλλά για να βρουν την αλήθεια του κάθε ενός και της κάθε μιας τους, άλλοι εκ των οποίων μπορεί να ρέπουν πολύ περισσότερο προς το σκοτάδι και άλλοι πολύ περισσότερο προς το φως, πάντως είναι όλοι τους αποχρώσεις, κανείς τους κατάλευκος, κανείς τους κατάμαυρος.
90
Γιώργος Πολυμενέας
2017-09-16
Πριν η Νέα Υόρκη καλουπωθεί και πάρει τη μορφή ενός γυάλινου μπιμπελό, ήταν ένα καυτό υγρό μείγμα. Το 'The Deuce' λαχταρά να το ακουμπήσει με γυμνά χέρια.
85
Δημήτρης Πολιτάκης
2017-09-14
Όποιος αναμένει κάτι σαν το «Wire» στη Νέα Υόρκη των 70s, ενδεχομένως να απογοητευτεί διότι το «Deuce», παρά το βίαιο υπογάστριο ενός κόσμου στα πρόθυρα τελειωτικής σήψης, το οποίο διαπραγματεύεται, στην πραγματικότητα είναι πιο τακτοποιημένο και ήπιο.
85
Γιώργος Καραλιάς
2017-09-12
Το δυνατό σημείο του The Deuce είναι οι χαρακτήρες του: οι συζητήσεις τους και οι αλληλεπιδράσεις τους σε συνδυασμό με τις πολύ ειλικρινείς ερμηνείες των ηθοποιών. Το πρώτο επεισόδιο μας κέντρισε το ενδιαφέρον με τη φυσικότητα και το ρεαλισμό του. Αν καταφέρετε να ξεπεράσετε τον αργό ρυθμό (του πρώτου επεισοδίου τουλάχιστον), είμαι σίγουρος ότι θα ανταμειφθείτε απλόχερα στο τέλος.
80
Δημήτρης Αθανασιάδης
2017-09-10
Ωμό αλλά στιλιζαρισμένο, βγάζει μάτια με ένα φευγαλέο πεοθηλασμό σε ένα τηλεφωνικό θάλαμο νετάροντας ταυτόχρονα σε μια Times Square πολύ μακριά από τη σημερινή τουριστική πλευρά της, χρησιμοποιεί τη βία για να προβληματίσει και όχι να εντυπωσιάσει, έχει διαλόγους που το πάνε παρακάτω από μια σειρά της σειράς και συστήνει τους χαρακτήρες του έξυπνα.
80
Γιάννης Μόσχος
2017-09-08
Είναι νωρίς για να πούμε αν το «The Deuce» ήρθε για να μείνει ή αν θα αποτελέσει έναν διάττοντα αστέρα όπως για παράδειγμα ήταν το εξίσου πολυδιαφημισμένο «Vinyl», αλλά οι συντελεστές του δεν μας αφήνουν περιθώρια αμφισβήτησης και η προσέγγιση της ευαίσθητης ιστορίας δεν είναι ούτε συντηρητική αλλά ούτε και φιλήδονη, επιμένοντας στους ανθρώπους και τον ρεαλισμό, αλλά δίνοντας και στο κοινό τις αφορμές για να γραπωθεί από την πλοκή και να μείνει για τη συνέχεια. Μένει φυσικά να το διαπιστώσουμε, αλλά αυτή η σειρά διαθέτει όλα τα φόντα ώστε να μείνει για καιρό μαζί μας.
80
Χριστίνα Κατσαντώνη
2017-09-06
Το θέμα της σειράς προσφέρεται για την υπερβολή είτε προς τη λάμψη και την ωραιοποίησή του είτε προς μια μελοδραματικά ζοφερή προσέγγιση. Οι δημιουργοί της απέφυγαν και τη μία και την άλλη κατεύθυνση, προτιμώντας να φτιάξουν μια σειρά ανθρώπινα έως αμήχανα ρεαλιστική, που δεν είναι ούτε λάγνα ούτε πουριτανή, δεν καυτηριάζει, ούτε τα βλέπει όλα ροζ, δεν επικρίνει, ούτε και συγχωρεί εκ των προτέρων.
80
Γιάννης Λυμπέρης
2017-09-04
Η ιστορία είναι δραματική, ουσιαστικά τίποτε καλό δεν συμβαίνει. Το καλό είναι, πως η σειρά δεν βγάζει... κραυγές, δεν λυπάται φωναχτά τα θύματα, τουλάχιστον με εκβιασμό συναισθημάτων. Όχι, όπως θα το έδειχναν οι περισσότεροι. Παρουσιάζει απλά την πραγματικότητα.
80
Vaios Pap
2017-09-02
Μέσα από τα μάτια τού παραγωγού (Πελεκάνος) και συγγραφέα (Σίμον) της σειράς παίρνουμε μία γερή δόση στυγνής πραγματικότητας και ωμότητας του συγχρόνου κόσμου που ζούμε, σε μια εξαιρετική δουλειά με πολύ ενδιαφέρον cast και ηθοποιούς. Αν σου αρέσει η φανκ ατμόσφαιρα από κακόφημες περιοχές, φτηνά δωμάτια, ξεχασμένα μπαρ, και πληρωμένο σεξ, τότε δεν πρέπει να την χάσεις.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση