89 Βαθμολόγιο
με βάση 6 κριτικές
7.0 με βάση 2 χρήστες
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2, 3, 4, 5, 6

Περίληψη

Η ταινία "Το μεγάλο φαβορί" έχει τεράστια επιτυχία και ο Μπότζακ παίρνει επιτέλους τα πάνω του. Δυστυχώς, στην προσωπική του ζωή όμως ό,τι αγγίζει γίνεται... κοπριά.

Είδος:Δράμα, Κιν. Σχέδια, Κωμωδία
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Ραφαέλ Μπομπ-Γουάκσμπεργκ
Πρωταγωνιστούν:Γουίλ Αρνέτ, Άαρον Πολ, Έιμι Σεντάρις, Άλισον Μπρι
Διάρκεια:25
Κατάσταση:Ολοκληρώθηκε
90
Χρήστος Τριανταφύλλου
2017-04-12
Το Bojack Horseman είναι ένα αριστούργημα, γιατί δεν μένει στην κριτική ή στην απροϋπόθετη συναισθηματική έκρηξη. Ενσωματώνει, νομίζω, όλους αυτούς τους προβληματισμούς, έστω ασυνείδητα. Το «παράλογο της ύπαρξης» δεν είναι για τη σειρά ένα απλό τσιτάτο, ούτε ένας εύκολος τρόπος να δείξει ότι είναι ένα «σοβαρό» έργο τέχνης. Όλες οι αντιθέσεις της σύγχρονης συναισθηματικής διαχείρισης και εξωτερίκευσης βρίσκονται μέσα της, κυρίως ως ερωτηματικά.
90
Γιάννης Μόσχος
2017-04-10
Η τρίτη σεζόν της σειράς ήταν η καλύτερη και πιο ενδιαφέρουσα σεζόν τηλεόρασης που είδαμε μέσα στο 2016...
90
Κορίνα Πετρίδη
2017-04-08
Ειδικά η προσέγγιση του ΒoJack, θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι αριστοτεχνική. Πρόκειται για έναν χαρακτήρα σε πλήρη παραίτηση, προσκολλημένο στο παρελθόν, αυτοκαταστροφικό και επιθετικό προς τους άλλους.
90
Ηλίας Αναστασιάδης
2017-04-06
Ο Bojack Horseman είναι ο πιο αληθινός χαρακτήρας στην παγκόσμια τηλεόραση εδώ και τρία χρόνια. Είναι αδιάφορο αν θα τον συμπαθήσεις ή αν θα τον αντιπαθήσεις. Νομίζω ότι δεν επιτρέπει τίποτα από τα δύο.
90
Λάζαρος Κολαξής
2017-04-04
Το Bojack Horseman είναι μια από τις καλύτερες σειρές που κυκλοφορούν όχι μόνο στο Netflix, αλλά σε όλο το ζωικό βασίλειο. Μπορεί να σε κοπανάει στη μούρη με την ασημαντότητα της ύπαρξης σου, αλλά το κάνει με χιούμορ που θα ζήλευαν οι μισές κωμικές σειρές.
85
Τάσος "ο Αλλοδαπός" Σαμπάρ
2017-04-02
Ο Bojack είναι ένας απόλυτα θλιβερός άνθρωπος (ή άλογο;) και τα όσα περνάει σε χτυπάνε βαθιά. Καθώς η αναζήτηση του για ένα φίλο, μια πραγματική σχέση, έναν άνθρωπο που θα μπορεί να βρει τον εαυτό του, οι δημιουργοί σου πετάνε απίστευτες καφρίλες και μικρά αστειάκια μέσω του ζωόμορφου κόσμου. Γενικά παίζουν με την ψυχοσύνθεση σου.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση