90 Βαθμολόγιο
με βάση 6 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2, 3, 4, 5, 6

Περίληψη

Με το ενδιαφέρον για τα απομνημονεύματά του και το ρόλο των ονείρων του, ο Μπότζακ είναι έτοιμος για μια νέα αρχή στην καριέρα και τη ζωή του. Εκτός αν τα κάνει σαλάτα.

Είδος:Δράμα, Κιν. Σχέδια, Κωμωδία
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Ραφαέλ Μπομπ-Γουάκσμπεργκ
Πρωταγωνιστούν:Γουίλ Αρνέτ, Άαρον Πολ, Έιμι Σεντάρις, Άλισον Μπρι
Διάρκεια:25
Κατάσταση:Ολοκληρώθηκε
92
Θοδωρής Δημητρόπουλος
2017-04-12
Στη 2η σεζόν κάθε επεισόδιο είναι κάτι εντελώς διαφορετικό, μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση στην τηλεοπτική κωμωδία (και το δράμα), την ώρα που τα πάντα κινούνται με ταχύτητα προς τα μπροστά (ή προς τα πίσω, θέμα ερμηνείας).
90
Κορίνα Πετρίδη
2017-04-10
Πιστεύω ότι αυτό που κερδίζει το κοινό του BoJack Horseman, πέρα από το μαύρο χιούμορ και την εξαιρετική αισθητική, είναι ο τρόπος με τον οποίο χτίζει σταδιακά τους χαρακτήρες . Οι παραγωγοί της σειράς φροντίζουν να δημιουργούν ολοκληρωμένους χαρακτήρες, ακόμα και αν κάποιοι από αυτούς εμφανίζονται για δύο ή τρία επεισόδια.
90
Νίκος Καραμαλέγκος
2017-04-08
Σερβίρει έντονα δραματικές στιγμές σαν σάντουιτς ανάμεσα από ακραία, "κάφρικα" συχνά αστεία, και έτσι το δράμα πέφτει πολύ πιο βαρύ.
90
Caroline Treize
2017-04-06
Όσο περνούν τα επεισόδια, η σειρά βρίσκει το πάτημα της ολοένα και καλύτερα, με αποτέλεσμα τα running jokes να γίνονται πιο αστεία, πιο καυστικά και πιο ουσιώδη.
90
Λάζαρος Κολαξής
2017-04-04
Το Bojack Horseman είναι μια από τις καλύτερες σειρές που κυκλοφορούν όχι μόνο στο Netflix, αλλά σε όλο το ζωικό βασίλειο. Μπορεί να σε κοπανάει στη μούρη με την ασημαντότητα της ύπαρξης σου, αλλά το κάνει με χιούμορ που θα ζήλευαν οι μισές κωμικές σειρές.
85
Τάσος "ο Αλλοδαπός" Σαμπάρ
2017-04-02
Ο πρωταγωνιστής αλλά και όλοι οι γύρω χαρακτήρες παλεύουν να βρουν την θέση τους στον κόσμο, νιώθουν πόσο ψεύτικες είναι οι σχέσεις τους, χωρίς κανένα σκοπό η ζωή τους και συνήθως αυτό γίνεται με ένα σοκ που αφήνει αυτούς αλλά και εμάς να αναρωτιόμασταν το what if…
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση