74 Βαθμολόγιο
με βάση 7 κριτικές
6.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2, 3, 4, 5

Περίληψη

Μετά τα συγκλονιστικά αποτελέσματα του τουρνουά Ολ Βάλεϊ, ο Τέρι Σίλβερ προσπαθεί να επεκτείνει την αυτοκρατορία του Κόμπρα Κάι και να κάνει το στιλ καράτε "χωρίς έλεος" το μοναδικό παιχνίδι στην πόλη. Με τον Κριζ στη φυλακή και τον Τζόνι Λόρενς να αφήνει το καράτε στην άκρη για να επικεντρωθεί στην αποκατάσταση της ζημιάς που έχει προκαλέσει, ο Ντάνιελ Λαρούσο πρέπει να καλέσει έναν παλιό φίλο για βοήθεια.

Είδος:Δράμα
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Τζος Χελντ, Τζον Χάργουιτς, Χέιντεν Σλόσμπεργκ
Πρωταγωνιστούν:Ραλφ Μάτσιο, Γουίλιαμ Ζάμπκα, Σόλο Μαριντουένια, Τάνερ Μπιουκάναν
Διάρκεια:31-48
85
Σήφης Χαβρεδάκης
IGN Greece
2022-09-14
Σίγουρα θα την ευχαριστηθείτε τη νέα σεζόν, ακριβώς όπως και τις προηγούμενες, ενώ το τελευταίο επεισόδιο αντιπροσωπεύει όλα όσα μας αρέσουν και στο Karate Kid και στο Cobra Kai και θα σας ανταμείψει.
80
Νίκος Δρίβας
Cineramen
2022-09-12
Όπως και στις προηγούμενες σεζόν, σταδιακά κλιμακώνει εντάσεις και εξελίξεις, δίνοντας ένα τελευταίο επεισόδιο το οποίο μας κάνει να ανυπομονούμε για την επόμενη και πραγματικά με τίποτα δεν το περιμένεις.
80
Αντώνης Παυλίδης
Unboxholics.com
2022-09-10
Ο συναισθηματικός πυρήνας που έκανε το Karate Kid να ξεχωρίσει από τις υπόλοιπες ταινίες καράτε της δεκαετίας του '80, εξακολουθεί να υπάρχει στην σειρά, και είναι αυτή που οδηγεί τους χαρακτήρες, αλλά και την πλοκή της καινούργιας σεζόν.
80
Βασίλης Τατσιόπουλος
VG24.gr
2022-09-08
Η πέμπτη σεζόν είναι γεμάτη με χιούμορ, συγκινητικές στιγμές, με μερικές από τις καλύτερες μονομαχίες όλης της σειράς και με κάποιες πολύ σημαντικές εξελίξεις για τους χαρακτήρες.
76
Chris
Lord of the Series
2022-09-06
Το Cast πλέον φαίνεται αρκετά δεμένο και αυτό βγαίνει επί της οθόνης. Πράγμα απολαυστικό καθώς βοηθάει και στο δέσιμο με τους χαρακτήρες. Μερικές μουσικές επιλογές θα κλέψουν τις εντυπώσεις ενώ η σκηνοθεσία της σειράς παραμένει στα ίδια επίπεδα.
60
Στέργιος Πουλερές
Menshouse.gr
2022-09-04
Τα όσα είδαμε στην 5η σεζόν είναι μια σαφής ένδειξη πως η σειρά δεν έχει μεγάλα περιθώρια να πάει προς τα πάνω, ίσως να έπιασε το ταβάνι της και από εδώ και πέρα θα αναγκαστεί να πάει προς τα κάτω για να φτάσει στο οριστικό φινάλε.
60
Μάρω Ζουγανέλη
MOVE IT
2022-09-02
Σαπουνόπερα; Ίσως. Dramedy; Ναι. Απολαυστικό; Σίγουρα ναι.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση