84 Βαθμολόγιο
με βάση 16 κριτικές
8.5 με βάση 2 χρήστες
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Περίληψη

Το The Walking Dead αφηγείται την ιστορία των ανθρώπων που επιβιώνουν στη Γη εβδομάδες μετά την αποκάλυψη των ζόμπι. Παρακολουθεί την ομάδα, της οποίας ηγείται ο αστυνομικός Rick Grimes (Andrew Lincoln), κατά τη διάρκεια της αναζήτησης ενός ασφαλούς τόπου διαμονής. Με το πέρασμα του χρόνου, οι χαρακτήρες των ανθρώπων αλλάζουν εξαιτίας της συνεχoύς επαφής τους με το θάνατο και κάποιοι από αυτούς είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα προκειμένου να επιβιώσουν.

Είδος:Δράμα, Τρόμου
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Frank Darabont
Πρωταγωνιστούν:Andrew Lincoln, Steven Yeun, Chandler Riggs, Norman Reedus
Διάρκεια:44
100
Aris Loukisas
2015-09-20
Μια πολύ καλή σειρά που έχει υπέροχη κατανομή πόρων και απίστευτο βάθος, κάτι που λείπει σίγουρα από πολλές σειρές σήμερα ενώ παράλληλα υπάρχει άπειρο αντικείμενο από πλευράς σεναρίου και διαλόγων.
90
nikos fekkas
2015-09-18
Παρότι τα ζόμπι τα είχα βαρεθεί τελείως να τα παρακολουθώ σε ταινίες αφού σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις ακολουθούν την ίδια συνταγή, αυτή η σειρά με έκανε να τα ξαναγαπήσω! Εστιάζει πολύ στους χαρακτήρες της και έτσι η κάθε απώλεια μετράει!
90
Λευτέρης Σέρρας
2015-09-16
Είναι μια σειρά που εμβαθύνει στην ανθρώπινη συμπεριφορά και προσπαθεί να βρει και να ξεκοκαλίσει τα όρια της θέλησης του ανθρώπου για επιβίωση. Είναι ένα δράμα όπου συνδυάζει την δράση, το τρόμο αλλά και τους ίδιους τους χαρακτήρες για να πει αυτή την σκληρή ιστορία. Μια ιστορία όπου ο θάνατος δεν είναι το τέλος.
85
HugoLost
2015-09-14
Το The Walking Dead είναι η τοπ σειρά του είδους. Μας δείχνει πως ξεκίνησαν όλα από την αρχή και εστιάζει στους ανθρώπους... πως επιβιώνουν και πως έχει επηρεάσει τον χαρακτήρα τους η εξέγερση των νεκροζώντανων.
80
Δημήτρης Καραθάνος
2015-09-12
Γυρισμένο σε αναλογικό φιλμ, με ανυπέρβλητη φωτογραφία και αριστοτεχνική χρήση μεγάλων πλάνων αχανών εκτάσεων, τα οποία συνδυάζονται με διαστήματα δυσοίωνης σιωπής που προκαλεί εκκωφαντικό αντίκτυπο στον ψυχισμό του θεατή, το σίριαλ υπακούει στο όραμα του δημιουργού του, καθηλώνοντάς μας σε ένα μετα-αποκαλυπτικό σύμπαν στερημένο από κάθε ελπίδα, που καταφέρνει, ωστόσο, να αποπνέει μια απόκοσμη σαγήνη. Και φοβερές ανατριχίλες, επίσης.
80
Ιωάννα Παπαγεωργίου
2015-09-10
Στιβαρό δράμα χαρακτήρων που μπήγει το μαχαίρι μέχρι το κόκαλο του ρεαλισμού τόσο στη συναισθηματική ανατομία των ηρώων και των διαπροσωπικών τους σχέσεων, όσο και στο γεγονός πως (όπως και στην αληθινή ζωή) η επιβίωση του καθενός από τους ήρωες όχι μόνο δεν είναι δεδομένη, αλλά και διακυβεύεται ακατάπαυστα, κάθε λεπτό.
80
Ο Μικρός Λεμπόφσκι
2015-09-08
Προσεγμένο –καλογυρισμένο – ποιοτικό. Δε ζητάω τίποτε παραπάνω από ένα τηλεοπτικό σήριαλ (εκτός ίσως από το να έχει και λίγο ενδιαφέρων θέμα – εκεί ακριβώς που απέτυχε το δικό μας «Το Νησί»), οπότε το προτείνω ανεπιφύλακτα.
80
Νίκος Σιδεράς
2015-09-06
Δεν απευθύνεται μόνο στους horror fans και παρά τα μελανά της σημεία (λέγε με και déjà vu) και τους σποραδικούς σεναριακούς πλατειασμούς της, θα σας προσφέρει συγκινήσεις και αγωνία που δε θα σας δώσουν δέκα φετινές ταινίες τρόμου μαζί.
70
Πιγκουίνος
2015-09-04
Παρά τις αδυναμίες του, το Walking Dead είναι μία συνεπής προσπάθεια για τηλεοπτική αναβάπτιση του κόνσεπτ των ζωντανών νεκρών. Και μεταξύ μας, αν το βασικό ζητούμενο είναι να τρομάξει το κοινό του, θα το πεις επιτυχημένο και θα του δώσεις και μπράβο για τα πολλαπλά μπου που σου κάμει!
70
Τάσος Σαμπάρ
2015-09-02
Παρά την λάθος οργάνωση και την επιλογή να τραβάνε όσο μπορούν κάποια stories, τοWalking Dead ξεχωρίζει και κρατάει ψηλά το επίπεδο, γιατί όταν δείχνει δράση, δείχνει δράση.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση