60 Βαθμολόγιο
με βάση 4 κριτικές
7.0 με βάση 2 χρήστες
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11

Περίληψη

Η σειρά αφηγείται την ιστορία των ανθρώπων που επιβιώνουν στη Γη, εβδομάδες μετά την αποκάλυψη των ζόμπι. Παρακολουθεί την ομάδα, της οποίας ηγείται ο αστυνομικός Ρικ Γκράιμς, κατά τη διάρκεια της αναζήτησης ενός ασφαλούς τόπου διαμονής. Με το πέρασμα του χρόνου, οι χαρακτήρες των ανθρώπων αλλάζουν εξαιτίας της συνεχούς επαφής τους με το θάνατο και κάποιοι από αυτούς είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα προκειμένου να επιβιώσουν.

Είδος:Δράμα, Τρόμου
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Φρανκ Ντάραμποντ, Άντζελα Κανγκ
Πρωταγωνιστούν:Άντριου Λίνκολν, Στίβεν Γιέουν, Νόρμαν Ρίντους, Τσάντλερ Ριγκς
Διάρκεια:44
Κατάσταση:Ολοκληρώθηκε
70
nikos fekkas
FEKKAS MOVIES
2021-04-08
:Η 8η σεζόν είναι η πιο αδύναμη της σειράς και στερείται αυτό που την έκανε τόσο αγαπητή,δηλαδή το γεγονός ότι συνδύαζε άψογα την δράση,τον τρόμο και το δράμα!
70
Σπύρος Νικολούζος
Like.com.cy
2021-04-06
Εκπλήξεις, αναπάντεχα γεγονότα και λανθασμένες εκτιμήσεις ανατρέπουν καταστάσεις και δεδομένα δίνοντας κίνητρο να συνεχίζουμε να βλέπουμε «The Walking Dead»...
60
Γιάννης Κωστίκας
MAXMAG
2021-04-04
Τί γεύση μας άφησε η σεζόν; Πολύ κακό για το τίποτα αφού ο κακός συνεχίζει κι υπάρχει. Τί έχουμε να περιμένουμε με τα μέχρι τώρα δεδομένα; Τίποτα τόσο συγκεκριμένο. Μόνο πως θα εξελιχθούν τα αντιμαχόμενα κίνητρα των πρωταγωνιστών και πως θα προχωρήσει η κοινότητα με την προσθήκη των Saviors σε αυτήν.
40
Aπόστολος Κίτσος
MOVE IT
2021-04-02
Τα δύο πρώτα επεισόδια από την 8η σεζόν του The Walking Dead είναι άθλια. Σε βαθμό που να σε κάνει να θες να το κόψεις. Κάτι που δεν θα συμβεί βέβαια γιατί έχουμε κολλήσει και έστω και από συνήθεια θα το πιούμε το ποτήρι, αλλά λέμε τώρα.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση