78 Βαθμολόγιο
με βάση 5 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Το L.A. Noire διαδραματίζεται στο Λος 'Αντζελες της δεκαετίας του 1940. O ήρωας είναι ο Cole Phelps, ένας βραβευμένος και αδιάφθορος αστυνομικός, σε ένα αστυνομικό τμήμα γεμάτο σκάνδαλα και διαφθορά. Το παιχνίδι στοχεύει στην όσο το δυνατόν πιο αληθοφανή απεικόνιση της εποχής, της ατμόσφαιρας αλλά και των γεγονότων του τότε. Πολλές από τις αποστολές του παιχνιδιού, αποτελούν πραγματικά συμβάντα όπως αναφέρονταν σε τοπικές εφημερίδες του 1940.

Είδος:Action, Adventure
Δημιουργός:Team Bondi
Πλατφόρμα:PS3, Xbox360
85
Terminator
game2.0
2016-11-10
Είναι τρανό παράδειγμα του τι μπορεί και πρέπει να προσφέρει ένα σοβαρό video game στον παίκτη, δηλαδή να τον μεταφέρει σε έναν πιστευτό κόσμο και να τον κρατά καθηλωμένο εκεί. Προσπεράστε τις όποιες αδυναμίες του παιχνιδιού και τσιμπήστε το χωρίς δεύτερη σκέψη!
85
Γιάννης Μπόκας
GAMEWORLD
2016-11-08
Ένας τίτλος must για όλους όσους αγαπούν τα ατμοσφαιρικά παιχνίδια με τις μυστηριώδεις υποθέσεις.
80
Παύλος Θ. Παπαπαύλου
enternity
2016-11-06
Οι εξαιρετικοί διάλογοι, οι πολλές και ενδιαφέρουσες αποστολές, το «άγριο» Los Angeles του 1946, αλλά και ο δολοφόνος που μπορεί να κρύβει μέσα του κάθε χαρακτήρας που θα συναντήσετε στο L.A. Noire αποτελούν λόγους αγοράς του τίτλου.
80
Σάββας Καζαντζίδης
GAMEOVER
2016-11-04
Το παιχνίδι σέβεται τον gamer, απαιτεί αφοσίωση, δίνει τεράστιο βάρος στην ιστορία και την απόδοσή της, και παίρνει στα σοβαρά όλα αυτά που άλλοι τείνουν να καταστήσουν γραφικά, διότι δεν τους εξυπηρετούν οικονομικά.
60
Phobos
GeekDom.gr
2016-11-02
Δεν έχει replayability και ο συνδυασμός επαναλαμβανόμενου και κενού gameplay με αδικαιολόγητα κακής ποιότητας γραφικά, δεν φτάνει για να σώσει την ιστορία και το καλό voice acting που ξεπαραδιάστηκαν οι τύποι της Rockstar για βάλουν. Αντί για L.A. Noire, θα έπρεπε να λέγεται MotionScan Demo, καθώς μόνο αυτό ήταν το καινοτόμο και πραγματικά εξαιρετικό κομμάτι του παιχνιδιού.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση