82 Βαθμολόγιο
με βάση 6 κριτικές
8.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Αναλάβετε το ρόλο του νεαρού δικηγόρου Apollo Justic, επιφορτισμένου με την υπεράσπιση των πελατών του και την εξακρίβωση της αλήθειας στο δικαστήριο. Αυτή η πλήρης έκδοση περιλαμβάνει και τις τρεις ιστορίες του Apollo Justice, καθώς και δύο ολοκαίνουργια επεισόδια, ειδικά κοστούμια για τους χαρακτήρες σας, ένα στούντιο κινουμένων σχεδίων, μια αίθουσα συναυλιών με μουσική από τα παιχνίδια, νέα εργονομικά χαρακτηριστικά και πολλά άλλα.

Είδος:Adventure, Visual Novel
Δημιουργός:Capcom
Πλατφόρμα:PC, PS4, PS5, Switch, XboxOne, Xbox SeriesX|S
90
Παναγιώτης Τριάντης (Xbox SeriesX)
VG24.gr
2024-02-12
Το Apollo Justice: Ace Attorney Trilogy είναι μια εξαιρετική συλλογή, με την οποία ολοκληρώνεται η μεταφορά ολόκληρης της σειράς στις μοντέρνες κονσόλες.
85
Μάριος Πέτρου (PS4)
Psaddict.gr
2024-02-10
Εάν είστε λάτρεις των αστυνομικών θρίλερ, αγαπάτε τα plot twists και δεν έχετε πρόβλημα να διαβάζετε αρκετά, το Apollo Justice: Ace Attorney Trilogy είναι για εσάς.
80
Νικήτας Καβουκλής (Switch)
Enternity.gr
2024-02-08
Το Apollo Justice: Ace Attorney Trilogy υπόσχεται δεκάδες ώρες διασκέδασης, γεμάτες αγωνία, συγκινήσεις, ενδιαφέροντες χαρακτήρες με ιδιαίτερη προσωπικότητα, σκέψεις- σκοτεινές και μη- αλλά και χιούμορ.
80
Κώστας Παπαμήτρου (PS5)
GameOver.gr
2024-02-06
Αν και οι ενδιάμεσες ιστορίες εξακολουθούν να μην προκαλούν ιδιαίτερα το ενδιαφέρον του παίκτη, εν τούτοις η συλλογή εξακολουθεί να προσφέρει δυνατές ενάρξεις και φινάλε, να παρουσιάζει τους πρωταγωνιστές με τον καλύτερο δυνατό τρόπο – ακόμα και να τους αποχαιρετά, με έναν τρόπο που αποκρυσταλλώνει το αίσθημα της δικαιοσύνης που τους διέπει.
80
Δημήτρης Θωμαδάκης
gameslife!
2024-02-04
Το Apollo Justice: Ace Attorney Trilogy είναι μία συλλογή από παιχνίδια με πολύ καλή υπόθεση και παρουσίαση, και κυρίως με διάρκεια που θα σας κρατήσει απασχολημένους για πολλές ώρες.
76
Μάρκος Ασκανιάν (PS5)
SAVE THE GAME
2024-02-02
Οι δικαστικές διαμάχες του δημοφιλούς δικηγόρου με την extreme κόμμωση, παραμένουν άκρως ενδιαφέρουσες και διασκεδαστικές, με πλούσιο σεναριακό αλλά και extra περιεχόμενο. Η visual novel δομή του στήνει μια πολύ όμορφη ιστορία με ενδιαφέρουσα πλοκή και σωστή ανάπτυξη χαρακτήρων.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση