90
Παναγιώτης Τριάντης (Xbox SeriesX)
VG24.gr
2024-02-10
Το Apollo Justice: Ace Attorney Trilogy είναι μια εξαιρετική συλλογή, με την οποία ολοκληρώνεται η μεταφορά ολόκληρης της σειράς στις μοντέρνες κονσόλες.
85
Μάριος Πέτρου (PS4)
Psaddict.gr
2024-02-08
Εάν είστε λάτρεις των αστυνομικών θρίλερ, αγαπάτε τα plot twists και δεν έχετε πρόβλημα να διαβάζετε αρκετά, το Apollo Justice: Ace Attorney Trilogy είναι για εσάς.
80
Κώστας Παπαμήτρου (PS5)
GameOver.gr
2024-02-04
Αν και οι ενδιάμεσες ιστορίες εξακολουθούν να μην προκαλούν ιδιαίτερα το ενδιαφέρον του παίκτη, εν τούτοις η συλλογή εξακολουθεί να προσφέρει δυνατές ενάρξεις και φινάλε, να παρουσιάζει τους πρωταγωνιστές με τον καλύτερο δυνατό τρόπο – ακόμα και να τους αποχαιρετά, με έναν τρόπο που αποκρυσταλλώνει το αίσθημα της δικαιοσύνης που τους διέπει.
80
Νικήτας Καβουκλής (Switch)
Enternity.gr
2024-02-06
Το Apollo Justice: Ace Attorney Trilogy υπόσχεται δεκάδες ώρες διασκέδασης, γεμάτες αγωνία, συγκινήσεις, ενδιαφέροντες χαρακτήρες με ιδιαίτερη προσωπικότητα, σκέψεις- σκοτεινές και μη- αλλά και χιούμορ.
76
Μάρκος Ασκανιάν (PS5)
SAVE THE GAME
2024-02-02
Οι δικαστικές διαμάχες του δημοφιλούς δικηγόρου με την extreme κόμμωση, παραμένουν άκρως ενδιαφέρουσες και διασκεδαστικές, με πλούσιο σεναριακό αλλά και extra περιεχόμενο. Η visual novel δομή του στήνει μια πολύ όμορφη ιστορία με ενδιαφέρουσα πλοκή και σωστή ανάπτυξη χαρακτήρων.