68 Βαθμολόγιο
με βάση 6 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Η Γη έχει παγώσει. Οι επιζώντες ζουν σ' ένα τεράστιο τρένο και κάνουν τον γύρο του πλανήτη, προσπαθώντας να συνυπάρξουν εν μέσω μιας εύθραυστης ισορροπίας.

Είδος:Επιστ. Φαντασίας, Περιπέτεια
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Τζος Φρίντμαν, Γκράεμ Μάνσον
Πρωταγωνιστούν:Τζένιφερ Κόνελι, Νταβίντ Ντιγκς, Μίκι Σάμνερ, Άλισον Ράιτ
Διάρκεια:60
80
Άννυ Τζαβέλλα
2020-06-12
Η σειρά έχει καταφέρει να ενθουσιάσει όσους είναι θαυμαστές των καλών αστυνομικών μυστηρίων, οι οποίοι όμως δεν έχουν δει την αρχική ταινία. Από την άλλη πλευρά, όσοι έχουν δει την ταινία, δεν μπορούν παρά να καταφύγουν σε συγκρίσεις. Η ταινία ήταν αρκετά επιτυχής, και αυτό δυσκολεύει την προσπάθεια της τώρα σειράς να την φτάσει. Βέβαια, δεν λείπουν και κάποια plot twists που μπορεί να σε ξαφνιάσουν.
80
Ερρίκος Βούλγαρης
2020-06-10
Γενικώς είναι δύο επεισόδια που κινούνται σε ρυθμό προς το γρήγορο, με πολύ ελάχιστα σημεία να μπορούν να κριθούν ως κουραστικά. Ακόμα κι αν κάποιος τελικά δεν πειστεί απόλυτα με το όλο εγχείρημα, θεωρώ παράδοξο και ακραίο να φτάσει στο σημείο να μιλήσει για μια κακοστημένη σειρά, που απέχει τόσο πολύ από την ταινία.
75
Nikos Vel
2020-06-08
Ούτε εξαιρετικό, ούτε άσχημο ξεκίνημα. Τα δύο πρώτα επεισόδια μας συστήνουν στους χαρακτήρες και στην που είναι αρκετά ενδιαφέρουσα.
70
Marina Zigneli
2020-06-06
Η πλοκή της σειράς είναι πολύ πιο μπερδεμένη από αυτή της ταινίας και το Snowpiercer απογοητεύει πολλούς θεατές. Ενθουσιάζει όμως όσους είναι θαυμαστές των καλών αστυνομικών μυστηρίων που δεν έχουν δει την αρχική ταινία.
60
Πάνος Κοκκίνης
2020-06-04
Θα σταθεί το Snowpiercer στο ύψος των περιστάσεων, ως καλοφτιαγμένο πλέον μετα-αποκαλυπτικό Murder in the Orient Expres; Ή το γεγονός ότι δεν έχει το forward momentum της ταινίας, εκεί που η δράση ήταν σαφής και αποφασιστική (προχωράμε πάση θυσία από το ένα βαγόνι στο επόμενο), θα αποδειχθεί μοιραία για το αν θα εξελιχθεί στην νέα εμμονή μας; Κλίνω προς το τελευταίο. Αλλά είπαμε, έχω αδυναμία στην Jennifer. Και ναι, θα την ακολουθούσα ως το τέλος του κόσμου.
40
Nίκος Γιακουμέλος
2020-06-02
Ξεδοντιάζοντας έτσι τον πυρήνα της ιστορίας, το Snowpiercer γίνεται ένα άκακο και αρκετά βαρετό Όριαν Εξπρές, χωρίς μάλιστα το στυλ και τη φαντασία της ιστορίας της Αγκάθα Κρίστι.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση