77 Βαθμολόγιο
με βάση 5 κριτικές
5.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Η ιστορία του κινήματος που επικύρωσε την τροπολογία για την ισότητα των δύο φύλων στις ΗΠΑ, καθώς και τα απρόσμενα εμπόδια που δημιούργησε μια συντηρητική γυναίκα με το όνομα Φίλις Σλάφλι.

Είδος:Δράμα
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Ντάχβι Γουάλερ
Πρωταγωνιστούν:Κέιτ Μπλάνσετ, Ρόουζ Μπερν, Ούζο Αντούμπα, Τρέισι Ούλμαν
Διάρκεια:60
Κατάσταση:Ολοκληρώθηκε
86
Catherine
2020-06-10
Με ένα τίτλο που παραπέμπει σε καλλιστεία και πατριωτικά αισθήματα, το Mrs America αποδεικνύει πώς –ακόμη και στην ιστορική μυθοπλασία- δυναμικά δημόσια πρόσωπα μπορούν να κινητοποιήσουν τους ανθρώπους για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων τους, ενίοτε χρησιμοποιώντας και αμφισβητήσιμες, εφευρετικές απειλές.
80
Ανδρομάχη Σδούκου
2020-06-08
Η σειρά δεν την δαιμονοποιεί, ούτε προσπαθεί να την εξευμενίσει με στοιχεία εξανθρωπισμού και δικαιολόγησης. Μας παρουσιάζει απλά τα πολλαπλά επίπεδά της, και το ίδιο κάνει και με τις υπόλοιπες πρωταγωνίστριες.
78
Λήδα Ειρήνη Αδάμου
2020-06-06
Να επισημανθεί πάνω από όλα, η ανεπανάληπτη ερμηνεία της Rose Βyrne, που πέραν του ότι είναι, στο "Mrs America", φτυστή η Gloria Steinem (και ενώ την είχαμε συνηθίσει σε πιο «χαζοχαρούμενους» ρόλους), την παρατηρεί πλέον κανείς και θαυμάζει, με πόση άνεση σήκωσε πράγματι το βάρος ενός τόσο απαιτητικού ρόλου...
70
Ανδρέας Κύρκος
2020-06-04
Το Mrs. America καταφέρνει να κρατάει ψηλά τον δείκτη ψυχαγωγίας χάρη στο funky soundtrack, ταυτόχρονα να αποσπά δυνατές ερμηνείες (η Blanchett έχει το Εmmy στο τσεπάκι), αλλά και να εξετάζει μια ταραγμένη εποχή.
70
Αλέξανδρος Κυριαζής
2020-06-02
Και μόνο η παρουσία της Cate Blanchett σε έναν ρόλο σχεδόν villain αρκεί για να της δώσετε μια ευκαιρία αλλά στη πορεία των 9 επεισοδίων θα δείτε πως έχει πολλές ακόμα αρετές.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση