70 Βαθμολόγιο
με βάση 6 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Μια σπαρακτική οικογενειακή ιστορία που παρακολουθεί τη ζωή του Ντόμινικ και του σχιζοφρενούς δίδυμου αδελφού του Τόμας, με φόντο την Αμερική του 20ου αιώνα.

Είδος:Δράμα
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Ντέρεκ Σιανφράνς
Πρωταγωνιστούν:Μαρκ Ράφαλο, Μελίσα Λίο, Κάθριν Χαν, Ρομπ Χούμπελ
Διάρκεια:60
Κατάσταση:Ολοκληρώθηκε
91
Catherine
2020-06-12
Το I Know This Much Is True είναι μια ενδιαφέρουσα σειρά. Ενίοτε η παρακολούθησή της ίσως "σας πέσει βαριά" λόγω θεματικής. Η ρεαλιστική απεικόνιση των ψυχικών τραυμάτων- τόσο για τον Dominick όσο και για τον Thomas – είναι πολύπλευρη και αρκετά βαθιά, ώστε να σας προβληματίσει και μετά το τέλος της.
70
Ανδρέας Κύρκος
2020-06-10
Αν αξίζει το I Know This Much Is True; Φυσικά. Αλλά, πρόκειται για εξοντωτική συναισθηματικά εμπειρία που θα σε κάνει να αναζητήσεις γρήγορα μια πιο "comfort food" σειρά για να ξεπλύνεις την δυσάρεστη αίσθηση από πάνω σου.
70
Νίκος Δρίβας
2020-06-08
Η σειρά I Know This Much Is True είναι από εκείνες τις σειρές που σίγουρα αξίζει να δεις και αφήνει πράγματα στον θεατή, κάτι που σίγουρα αυτό από μόνο του είναι αρκετό.
70
Κωνσταντίνος Καϊμάκης
2020-06-06
Μέσα σε 6 ωριαία σχεδόν επεισόδια παρακολουθούμε την κρισιμότητα της «κληρονομικότητας» των βασικών αρχών αλλά και των ανείπωτων μυστικών που ορίζουν τις ζωές των δύο αδελφών, με το σκηνοθέτη να φτιάχνει μια υποδειγματική (και απόλυτα κινηματογραφική) κατασκευή γύρω από το αμερικανικό όνειρο και τις σκοτεινές πλευρές του.
70
Ιωσηφίνα Γριβέα
2020-06-04
Το 'I Know This Much Is True' εξερευνά ασυμβίβαστα το τραύμα που μεταδίδεται από γενιά σε γενιά. Όταν θα έρθει η κάθαρση, θα την έχει κερδίσει.
50
Γιάννης Λυμπέρης
2020-06-02
Βλοσυρό, πεσιμιστικό και ρεαλιστικό προς την εκτέλεση και τις ερμηνείες και κυρίως στα όσα συμβαίνουν στους βασικούς χαρακτήρες. Δύσκολο να το παρακολουθείς αλλά ο μοναδικός λόγος να συνεχίζεις να το κάνεις, είναι η σπουδαία ερμηνεία του Mark Ruffalo.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση