84 Βαθμολόγιο
με βάση 4 κριτικές
9.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2, 3, 4

Περίληψη

Μια οικογένεια εξωγήινων, ο Κόρβο, ο Τέρι και τα παιδιά-αντίγραφά τους, Γιάμιουλακ και Τζέσι, από τον πλανήτη Σλoρπ, που πέφτουν στη Γη, πρέπει να βρουν καταφύγιο στην Κεντρική Αμερική. Διαφωνούν για το αν αυτό είναι απαίσιο ή καταπληκτικό.

Είδος:Κιν. Σχέδια
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Τζάστιν Ρόιλαντ, Μάικ Μακμέν
Διάρκεια:23-26
94
Χαρά Παπαδάτου
MAXMAG
2020-07-08
Το Solar Opposites, αν και ξεκίνησε σαν ένα δεύτερο Rick and Morty, κατάφερε να αποδείξει την αξία του. Είναι μια σειρά με τις δικές της ιδιομορφίες και τα δικά του έξυπνα twists. Μπορεί να εκτιμηθεί ξεχωριστά και αξίζει να την δει κανείς.
80
Μάνος Θηραίος
CINEMANO
2020-07-06
Ανηλεής σάτιρα των media και της ποπ κουλτούρας, αναιδές σχόλιο της πολιτικοικοινωνικής πραγματικότητας και βέβηλο χιούμορ συνυπάρχουν ξεκαρδιστικά σε αυτήν ακατάλληλη δια ανηλίκους σειρά κινουμένων σχεδίων που ξεπλένει τις πομπές μας ακριβώς επειδή είναι σειρά κινουμένων σχεδίων και επειδή οι πρωταγωνιστές της είναι εξωγήινοι.
80
Catherine
Lord of the Series
2020-07-04
Η σειρά διαφέρει και ξεχωρίζει αρκετά από τη σειρά Rick & Morty (συνδημιουργός ο Justin Roiland) ενώ τα χαρακτηριστικά της την καθιστούν τόσο ενδιαφέρουσα και ευχάριστη.Φυσικά, δεν είναι τέλεια, αλλά είναι μια π απολαυστική σειρά. Ωστόσο, με μια δεύτερη σεζόν στον ορίζοντα είναι μελλοντικά πολλά υποσχόμενη.
80
Φανή Βασιλοπούλου
MOVE IT
2020-07-02
Χωρίς φανφάρα αλλά γεμάτο σκηνές βίας, αιματοχυσίας και ενίοτε σεξ, το "Solar Opposites" θα σας διασκεδάσει κάθε λεπτό!
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση