60 Βαθμολόγιο
με βάση 7 κριτικές
8.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ένα τζαζ κλαμπ στην καρδιά του πολυπολιτισμικού Παρισιού βρίσκεται σε κίνδυνο. Μια μουσική δραματική σειρά από το σκηνοθέτη του "La La Land", Ντάμιεν Τσαζέλ.

Είδος:Δράμα
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Τζακ Θορν
Πρωταγωνιστούν:Άντρε Χόλαντ, Τζοάνα Κούλιγκ, Αμάντλα Στένμπεργκ, Λεϊλά Μπεκτί
Διάρκεια:60
Κατάσταση:Ολοκληρώθηκε
80
Κυριάκος Στεργιάδης
2020-05-14
Είναι αυτό το παριζιάνικο τζαζ ρομάντζο που μερικοί ονειρεύονται να ζήσουν, είναι οι φιλοδοξίες που κάποιοι με ιδρώτα θέλουν να μετουσιώσουν, είναι το οικογενειακό δράμα και οι καταστάσεις που θα σας ταυτίσουν. Κάντε μια βόλτα, ανοίξτε την πόρτα του και βυθιστείτε στις μελωδίες του...
70
Χρυσαυγή Πατσάκη
2020-05-12
Έχει τον τζαζ ρυθμό που χρειάζεται και τις ερμηνείες που μπορούν να υποστηρίξουν το όραμά του.
60
athinorama.gr
2020-05-10
Υπάρχουν όμως και στιγμές όπου τα ψεγάδια του «Eddy» δεν κρύβονται. Η ατμόσφαιρα της σειράς μπορεί να γίνεται υποβλητική, ο κόσμος της όμως δεν πείθει πάντα πως είναι συνεκτικός...Το «Eddy» παρόλα αυτά δε συστήνεται ως μια τυπική σειρά, αλλά ως μια ωδή σε έναν κόσμο που δεν υπάρχει πια.
60
Ιωάννα Βαρδαλαχάκη
2020-05-08
Η σειρά διαθέτει ενδιαφέροντες ήρωες, εξαιρετική μουσική και μια ιστορία που απαιτεί πολλή υπομονή προτού στρώσει σε μια αφήγηση που έχει λόγο ύπαρξης.
50
Τάνια Σκραπαλιώρη
2020-05-06
Μια ανάσα χωρίζει την πιανιστική κατάθεση ψυχής του Ryan Gosling στο La La Land από την εικόνα του Andre Holland πάνω από το πιάνο στο The Eddy: αυτή της επιτυχίας μιας συνταγής με κοινή κεντρική ιδέα. Η σκοτεινή παραλλαγή του The Eddy κάπου το έχασε στις αναλογίες και την ισορροπία.
50
Πάνος Γκένας
2020-05-04
Όσοι περιμένουν ένα ακόμη «La La Land» θα απογοητευτούν, αλλά (ασφαλώς) δεν είναι αυτό το πρόβλημα. Η υπεραπλούστευση του σεναρίου που δεν εμπνέει γνήσια συμπάθεια για τα τεκταινόμενα, για τους ανθρώπους που μας συστήνει και η καλλιτεχνική συγκάλυψη των σινεφιλικών επιρροών είναι οι παράγοντες που προδίδουν το «The Eddy» και όχι το γεγονός πως δεν είναι ένα City of Stars α λα γαλλικά.
50
Γιώργος Κρασσακόπουλος
2020-05-02
Μετέωρο μεταξύ ενός οικογενειακού δράματος, του πορτρέτου μιας κοινότητας και των προσωπικών δαιμόνων του ήρωα και υφολογικά κάπου ανάμεσα σε ένα κασαβετικό μελόδραμα και έναν (ελαφρώς χίπστερ) ρεαλισμό, δεν βρίσκει ποτέ μια ξεκάθαρη ταυτότητα και δυστυχώς ούτε έναν σαφή λόγο ύπαρξης.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση