73 Βαθμολόγιο
με βάση 5 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Η σειρά είναι βασισμένη σε μια συλλογή άρθρων από το Epic Magazine που αναφέρονται σε πραγματικά γεγονότα και ιστορίες μεταναστών στην Αμερική που είναι αστείες, ρομαντικές αλλά και συγκινητικές.

Είδος:Κωμωδία
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Λι Άιζενμπεργκ, Σιάν Χέντερ
Πρωταγωνιστούν:Ζάκαρι Κουίντο, Μελανί Λοράν, Χαάζ Σλεϊμάν, Σάουν Τουμπ
Διάρκεια:30
80
Μιχάλης Σταύρου
2020-03-10
Ίσως από τις καλύτερες σειρές που έχουμε δει τη φετινή σεζόν, επειδή είναι πολιτική χωρίς να είναι διδακτική είναι συγκινητική, αλλά ποτέ μελοδραματική, είναι αστεία, αλλά δεν γίνεται ποτέ γελοία.
80
Γιώργος Κρασσακόπουλος
2020-03-08
Τα επεισόδια της σειράς είναι σύντομα (μόλις ένα μισάωρο) αλλά δεν είναι βιαστικά, είναι συγκινητικά δίχως να είναι μελοδραματικά και είναι πολιτικά χωρίς να είναι διδακτικά.
80
Χρυσαυγή Πατσάκη
2020-03-06
Κι αυτή είναι η επιτυχία του «Little America»: το ότι παίρνει προσωπικές ιστορίες και μέσα από τη διήγησή τους καταλήγει σε universal αλήθειες. Αλήθειες τις οποίες χρειαζόμαστε όσο ποτέ στην εποχή μας, αλήθειες που γκρεμίζουν τα υπαρκτά ή φανταστικά τείχη που ορθώνουμε απέναντι στο διαφορετικό και στήνουν στη θέση τους γέφυρες επικοινωνίας, κατανόησης και ανθρωπιάς.
75
Άννα Μαρία Χατζηστυλιανού
2020-03-04
Το Little America είναι χωρίς αμφιβολία μία από τις καλύτερες σειρές της Apple TV+ και καταφέρνει να ρίξει φως σε προσωπικές ιστορίες ανθρώπων που ξεπέρασαν τα εμπόδιο και εκπλήρωσαν τα όνειρά τους.
50
Βασιλική Γερονίκου
2020-03-02
Σε αυτό συνοψίζεται και το κύριο πρόβλημα της σειράς: θέλει να πείσει πως οι μετανάστες-πρωταγωνιστές ουσιαστικά δεν αντιμετωπίζουν εμπόδια, αλλά είναι τυχεροί που μπορούν να εκμεταλλευτούν μερικές από τις πολλές ευκαιρίες που προσφέρει απλόχερα η μεγάλη Αμερική, χτίζοντας έτσι ένα νοητό, αόρατο (ή και όχι) τείχος, που κρατά τους θεατές πέρα και μακριά από κάθε πραγματικότητα...
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση