72 Βαθμολόγιο
με βάση 6 κριτικές
6.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Με τον Πίο ΙΓ' σε κώμα και υπό την απειλή σεξουαλικών σκανδάλων και τρομοκρατικών επιθέσεων, η Καθολική Εκκλησία χρειάζεται έναν νέο, χειραγωγήσιμο Πάπα.

Είδος:Δράμα
Χώρα:Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία, ΗΠΑ
Δημιουργός:Πάολο Σορεντίνο
Πρωταγωνιστούν:Τζουντ Λο, Τζον Μάλκοβιτς, Σίλβιο Ορλάντο, Σεσίλ ντε Φρανς
Διάρκεια:60
Κατάσταση:Ολοκληρώθηκε
80
Βασιλική Γερονίκου
2020-01-12
Tα δουλεμένα στη λεπτομέρεια κάδρα του Ιταλoύ auter αποκτούν άλλη μαγεία όταν στο κέντρο τους βρίσκεται η επιβλητική παρουσία του Μάλκοβιτς, η μουσική είναι και πάλι στο επίκεντρο όπως και σε κάθε του δημιούργημα (οι ψαλμωδίες μπλέκονται με τέκνο τρανς ήχους και στους τίτλους αρχής, στο ρυθμό του «Good Time Girl» των Sofi Tukker, νεαρές καλόγριες επιδίδονται σε ένα σέξι χορευτικό που μοιάζει με όργιο κάτω από τα neon φώτα του σταυρού του κοιτώνα τους), ενώ το σεξ συνεχίζει να είναι εκεί, άλλοτε να υποδηλώνεται και άλλοτε να φωνάζει.
80
Μανώλης Κρανάκης
2020-01-10
Με τη βοήθεια του Λούκα Μπικάτσι στη διεύθυνση φωτογραφίας, των art designers (Ρόκο Σεραόλο, Μάσιμο Πολέτο, Αννα Σέλντρεϊκ), αλλά και των σκηνογράφων του (Σιμόν Λα Μάντσια, Λόρα Καζαλίνα, Τάνια Μπόουντ) ο Σορεντίνο παραδίδει πλάνα που μοιάζουν με πίνακες. Εκτός από το σασπένς και το γαργαλιστικό ενδιαφέρον της πλοκής, η σειρά είναι απολαυστική γιατί... είναι πολύ όμορφη να την κοιτάς. [Και πάλι: μεγάλη πρόκληση η αισθητική ομορφιά, όταν όσα ταυτόχρονα αφηγηματικά εξιστορούνται μπορεί να είναι πολύ βάρβαρα, σκληρά, άσχημα].
80
Απόστολος Κίτσος
2020-01-08
Και ο Πάολο Σορεντίνο συνεχίζει από εκεί ακριβώς που σταμάτησε με τον πρώτο κύκλο: με ατελείωτη ομορφιά στο μάτι, με πλάνα - πίνακες ζωγραφικής, που όμως εξιστορούν σκληρές και σκοτεινές ιστορίες συνομωσίας. Η καλαισθησία τέμνει την υποκρισία με έναν μεθυστικό τρόπο, καθώς ο Ιταλός auteur καταφέρνει να διοχετεύσει την κινηματογραφική του μαγεία στην μικρή οθόνη, λες και γεννήθηκε για να στήνει τηλεοπτικές σειρές...
80
Ιωσηφίνα Γριβέα
2020-01-06
Με τρία μονάχα επεισόδια στη διάθεσή μου δεν μπορώ να γνωρίζω πώς θα συμβαδίσουν - αν θα συμβαδίσουν καν - οι χαρακτήρες του Law και του Malkovich ή αν η 2η σεζόν θα κλείσει επιτυχημένα ως εγχείρημα, το όραμα του Sorrentino όμως μέσα σε όλη του την κακοφωνία είναι ένα μικρό θαύμα.
60
Λίνα Ρόκου
2020-01-04
Ο Σορεντίνο έχασε τον ονειρικό φανατισμό του. Όμως και πάλι έχει ενδιαφέρον.
50
Δημήτρης Πολιτάκης
2020-01-02
Αυτό όμως που μοιάζει επείγον από τα δύο πρώτα επεισόδια είναι το αίτημα: «επαναφέρετε πίσω στη ζωή και στην δράση τον Πάπα του Τζουντ Λο πριν να είναι πολύ αργά».
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση