68 Βαθμολόγιο
με βάση 4 κριτικές
6.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Σε ένα μακρινό δυστοπικό μέλλον, η ανθρώπινη φυλή έχει χάσει την αίσθηση της όρασης και η κοινωνία αναγκάστηκε να βρει νέους τρόπους επικοινωνίας και επιβίωσης. Όλα όμως αλλάζουν όταν γεννιούνται δύο δίδυμα παιδιά που μπορούν να δουν.

Είδος:Περιπέτεια, Φαντασίας
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Στίβεν Νάιτ
Πρωταγωνιστούν:Τζέισον Μομόα, Άλφρι Γούνταρντ, Σίλβια Χοκς, Χέρα Χίλμαρ
Διάρκεια:60
85
Ανδρέας Συμιακάκης
2020-03-08
Είδαμε τα τρία πρώτα επεισόδια της σειράς See του Apple TV+ και έχουμε μείνει εντυπωσιασμένοι!
78
Shadow
2020-03-06
Δώστε της λίγο χρόνο και μην την κρίνετε από το πρώτο επεισόδιο, βάλτε στην άκρη τυχών "λογικές" απορίες σε μία σειρά φαντασίας και είμαι σίγουρος πως θα την απολαύσετε και εσείς. Αν είστε fan και post apocalyptic σειρών, τότε ένας λόγος παραπάνω.
70
Πάνος Κοκκίνης
2020-03-04
Το μεγάλο στοίχημα του επικού See (σκηνοθετημένου από τον Francis Lawrence του Red Sparrow και γυρισμένο στη φωτογενή British Columbia) δεν είναι βέβαια ούτε οι μάχες, ούτε τα μουγκρητά του Momoa (SPOILER-ο οποίος μέχρι και με αρκούδα τα βάζει), αλλά το πόσο πειστικά θα εξελιχθεί αυτός ο κόσμος καθώς τα παιδιά μεγαλώνουν και ο καμβάς μεγαλώνει.
40
Φανή Βασιλοπούλου
2020-03-02
Το "See" θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μια σειρά φαντασίας που ενώ εμφανίζει ένα ενδιαφέρον, σίγουρα παραμένει λιγότερο ποιοτική και καλαίσθητη σε σχέση με άλλες στην κατηγορία της.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση