66 Βαθμολόγιο
με βάση 4 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Το Limetown είναι βασισμένο στο δημοφιλές ομώνυμο podcast και ακολουθεί μια δημοσιογράφο της Δημόσιας Ραδιοφωνίας (APR), που προσπαθεί να ξεδιαλύνει το μυστήριο πίσω απο την εξαφάνιση 300 ανθρώπων σε ένα ερευνητικό κέντρο νευροεπιστημών στο Τενεσί.

Είδος:Θρίλερ, Μυστηρίου
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Ζακ Έικερς, Σκιπ Μπρόνκι
Πρωταγωνιστούν:Τζέσικα Μπίελ, Στάνλεϊ Τούτσι, Ομάρ Έλμπα, Σέρι Σομ
Διάρκεια:30
Κατάσταση:Ακυρώθηκε
70
Πάνος Κοκκίνης
2019-11-08
Στο τέλος της ημέρας το Limetown είναι μια σειρά που αυτή τη στιγμή ξεχωρίζει εξαιτίας της σταυρας (βλέπε σταρ + αύρας) της Biel, του ταλέντου του Tucci και της ποιότητας του πρωτογενούς υλικού. Αν, ωστόσο, στην πορεία συνεχίσει να το ακολουθεί πιστά, χωρίς να μας δείξει το κάτι παραπάνω, θα δυσκολευτούμε να την 'ακούσουμε' πραγματικά με την πάρτη του.
68
Shadow
2019-11-06
Αν είστε fan των σειρών μυστηρίου θα σας πρότεινα να προσθέσετε και το Limetown στην συλλογή σας αλλά σίγουρα δεν θα είναι στα πρώτα καλύτερά σας. Είναι από τις σειρές που περνάς την ώρα σου και με μισάωρα επεισόδια ένας λόγος παραπάνω!
65
Άννα Μαρία Χατζηστυλιανού
2019-11-04
Το Limetown είναι μια σειρά που απαιτεί χρόνο για να μπει ο θεατής στο κλίμα, αλλά η αναμονή τον αποζημιώνει.
60
Μιχάλης Σταύρου
2019-11-02
Αν και στη σούμα της η σειρά δεν είναι ό,τι καλύτερο έχεις δει, υπάρχουν δύο βασικά στοιχεία που θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον. Και το ένα από αυτά είναι η εξαιρετική Τζέσικα Μπίελ, η οποία έρχεται με φόρα από το Sinner για να σου αποδείξει πως δεν ήταν τυχαία η επιλογή σε εκείνη τη σειρά. Το δεύτερο στοιχείο θα το μάθετε στο τέλος της σειράς. Αρκεί να την... ακούσετε.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση