78 Βαθμολόγιο
με βάση 7 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2

Περίληψη

Δύο παιδιά ξεκινούν μια μαγική περιπέτεια ταξιδεύοντας ανάμεσα σε παράλληλα σύμπαντα.

Είδος:Περιπέτεια, Φαντασίας
Χώρα:Ην. Βασίλειο, ΗΠΑ
Δημιουργός:Φίλιπ Πούλμαν, Τζακ Θορν
Πρωταγωνιστούν:Ντάφνι Κιν, Λιν-Μανουέλ Μιράντα, Ρουθ Γουίλσον, Τζέιμς ΜακΑβόι
Διάρκεια:60
90
Χρήστος Δικτόπουλος
2020-01-14
Συναντιούνται η επιστημονική φαντασία με τη μαγεία και την επική φαντασία, οι μάγισσες με τα αερόπλοια ενώ κυριαρχεί η θρησκευτική-πολιτική εξουσία του Διευθυντηρίου που προσπαθεί να εμποδίσει την επιστημονική έρευνα καθώς αυτή αμφισβητεί τα κυρίαρχα δόγματα.
84
Zedikous
2020-01-12
Εντυπωσιάστηκα αρκετά με την κινηματογραφία της σειράς και την ποιότητα της παράγωγης. Σίγουρα είναι μια σειρά που σας προτείνω ανεπιφύλακτα να δείτε με την οικογένεια σας εάν είστε λάτρεις σειρών φαντασίας.
80
Μάνος Θηραίος
2020-01-10
Σενάριο, σκηνοθεσία, σκηνογραφία και οπτικά εφφέ γίνονται ένα, με το τελικό αποτέλεσμα σε κάθε ένα από τα οκτώ επεισόδια της πρώτης σαιζόν να μοιάζει με μια μικρή κινηματογραφική ταινία, ενόσω προωθεί άρτια τον μύθο και τη δράση προς την απογείωση του φινάλε.
80
Γεράκου Γιώτα, Στελίνα Θεοδοσοπούλου 
2020-01-08
Ένα λαχταριστό παραμύθι που δεν χορτάσαμε και ήδη θέλουμε κι άλλο.
70
Μαρία Γκιούλη
2020-01-06
Ίσως να λείπει λίγη τόλμη όμως το "His Dark Materials" είναι περιπετειώδες, ξεπερνάει τα όρια του young adult και είναι μία από τις απαραίτητες επιλογές για φέτος.
70
Ιωσηφίνα Γριβέα
2020-01-04
Μια ζωντανή, συγκρατημένη μεταφορά ενός έπους.
70
Αλέξανδρος Μινωτάκης
2020-01-02
Οι δημιουργοί της σειράς φαίνεται ότι έχουν κατανοήσει τις προκλήσεις που έχουν μπροστά τους καθώς πρέπει να μας παρουσιάσουν έναν κόσμο τόσο εντυπωσιακό, μαγευτικό όσο και ρεαλιστικό, με ερωτήματα που μας φέρνουν στη δική μας πραγματικότητα. Η αρχή που έγινε δίνει τις καλύτερες υποσχέσεις για τη συνέχεια.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση