68 Βαθμολόγιο
με βάση 4 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2

Περίληψη

Μια απίθανη φιλία. Μια χαμένη αγάπη που επανεμφανίζεται. Ένας γάμος σε σημείο καμπής. Ένα ραντεβού που ίσως δεν ήταν ραντεβού. Μια αντισυμβατική νέα οικογένεια. Πρόκειται για μοναδικές ιστορίες για τις χαρές και τις δοκιμασίες της αγάπης, εμπνευσμένες από αληθινά, προσωπικά κείμενα από την αγαπημένη στήλη των New York Times.

Είδος:Κωμωδία
Χώρα:ΗΠΑ
Πρωταγωνιστούν:Τίνα Φέι, Άντι Γκαρσία, Αν Χάθαγουεϊ, Ντεβ Πατελ
Διάρκεια:29-35
Κατάσταση:Ακυρώθηκε
80
Γεράκου Γιώτα, Στελίνα Θεοδοσοπούλου 
2019-11-08
Το "Modern Love" μας ταξίδεψε σε διάφορες ιστορίες και είδη αγάπης, κάποιες ρομαντικές, καθημερινές, κάποιες εκτός συνηθισμένων, και μας άφησε ένα χαμόγελο για τις γλυκές ιστορίες που κρύβονται μέσα στις πιο ζοφερές γωνιές της ζωής μας.
80
Μίνα Μπιράκου
2019-11-06
Το Modern Love είναι ήσυχο και με υπόκωφα συναισθήματα, νεοϋορκέζικο coolness και μια συνεχή αίσθηση που έχει περιγράψει τέλεια η Rihanna. We found love in a hopeless place. Αυτή είναι η επίγευση της σειράς. Και είναι τόσο ωραία επίγευση.
70
Μιχάλης Σταύρου
2019-11-04
Ξέχνα τα κλιφ χάνγκερς, τις κατασκοπείες, τις δολοπλοκίες. Εδώ θα σε συνεπάρουν οι ιστοριούλες οι καθημερινές, οι αθώες που θα σε παρασύρουν σε μια άλλη εποχή. Ωστόσο με έναν έξυπνο τρόπο τόσο σύγχρονα δοσμένο, αφού κανείς δεν έχασε από την αγάπη.
40
Χρυσαυγή Πατσάκη
2019-11-02
Σε μια εποχή που η τηλεόραση έχει φτάσει πλέον στο σημείο να προσφέρει υψηλού επιπέδου περιεχόμενο, είναι κρίμα που το Modern Love ακολουθεί μια χιλιο-πεπατημένη οδό, με αποτέλεσμα έναν άνευρο και άτολμο πρώτο κύκλο.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση