80 Βαθμολόγιο
με βάση 3 κριτικές
9.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2, 3

Περίληψη

Δύο παλιοί έμποροι ναρκωτικών επιστρέφουν στους σκληρούς δρόμους του Λονδίνου, αλλά η δίψα τους για χρήμα και εξουσία απειλείται από έναν νέο, αδίστακτο μικροαπατεώνα.

Είδος:Αστυνομική
Χώρα:Ην. Βασίλειο
Δημιουργός:Ρόναν Μπένετ
Πρωταγωνιστούν:Άσλεϊ Γουόλτερς, Κέιν Ρόμπινσον, Σόουν Ρόμιουλους, Μάικλ Γουόρντ
Διάρκεια:44-56
Κατάσταση:Ολοκληρώθηκε
80
M.Hulot
LiFO
2020-05-06
Οι ιστορίες που παρουσιάζονται στον τρίτο κύκλο ξεπηδούν μέσα από καταστάσεις που δεν μπορούν να ελέγξουν οι ήρωες της σειράς, μέσα σε ένα κλίμα που δημιουργούν οι ανύπαρκτες ευκαιρίες για τους έγχρωμους μετανάστες, τον ρατσισμό, τον εξαναγκασμό των νεαρών σε ηλικία να κάνουν πράγματα που οι ενήλικες ορίζουν ως μονόδρομο, την εχθρική πολιτική της Βρετανίας προς τους μετανάστες που δεν ανήκουν στην ελίτ.
80
Στέργιος Πουλερές
Menshouse.gr
2020-05-04
Το Top Boy δεν είναι η καλύτερη νέα σειρά της χρονιάς. Θέτει όμως σοβαρή υποψηφιότητα. Είναι επίσης μια από τις λίγες τόσο άρτιες που έχει βγάλει το Netflix μέσα στο 2019. Φέρει όμως ένα τέτοιο βάρος και σκιαγραφεί με διαύγεια το κοινωνικό υπόστρωμα, ώστε δεν χρειάζεται παρά την απλότητα της γκανγκστερικής δράσης για να αναπτυχθεί σωστά και να κερδίσει το κοινό.
80
Νίκος Καφαράκης
Smassing Culture
2020-05-02
Η τελευταία σεζόν του Topboy αντιμετωπίζει με σύγχρονο τρόπο ό,τι και οι παλιότερες. Στα επεισόδια κάνουν παρέλαση το gentrification, η ισλαμοφοβία, ο ρατσισμός, το brexit, το εκπαιδευτικό σύστημα μεγαλώνοντας το The Wire-alike αίσθημα της σειράς με συγκεκριμένες σκηνές να είναι γροθιά στο στομάχι.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση