80 Βαθμολόγιο
με βάση 4 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Καθώς οι διψασμένοι για εξουσία Άρχοντες ρημάζουν τον πλανήτη Θρα, μια ομάδα θαρραλέων Γκέλφλινγκ προσπαθεί να σώσει τον κόσμο της και να πολεμήσει το σκοτάδι.

Είδος:Περιπέτεια, Φαντασίας
Χώρα:Ην. Βασίλειο, ΗΠΑ
Πρωταγωνιστούν:Τάρον Έτζερτον, Νάταλι Εμάνουελ, Άνια Τέιλορ-Τζόι, Ντόνα Κίμπελ
Διάρκεια:50
90
Ιωσηφίνα Γριβέα
2019-10-08
Το 'Dark Crystal: Age of Resistance' είναι ένα ονειροπόλο όσο γίνεται και ωμό αριστούργημα, καθηλωτικό και απτό στην τεχνική του, που θα συγκινούσε σίγουρα τον δημιουργό του. Εν τη απουσία του, συγκινεί εμάς.
88
Χρήστος Δικτόπουλος
2019-10-06
Τo Dart Crystal: Αge of Resistance ήταν μία σχεδόν μαγική στιγμή μέσα στη χρονιά και ανυπομονούμε να επισκεφτούμε τον Thra σύντομα...
80
Nίκος Γιακουμέλος
2019-10-04
Tο Αge of Resistance αποτελεί μία από τις πιο δυνατές και αξιομνημόνευτες στιγμές της σημερινής τηλεόρασης, μια επίδειξη μαεστρίας στο χειρισμό της μαριονέτας και των ερμηνειών, ενώ ταυτόχρονα όχι μόνο δεν αποφεύγει κρίσιμα, πολιτικά ζητήματα της εποχή μας όπως η περιβαντολογική καταστροφή και η αποπροσανατολιστική ασυγχρονία των κυρίαρχων αφηγήσεων της κυρίαρχης ιδεολογίας αλλά τα καθιστά κατανοητά σε ένα ευρύ κοινό με μια μεγάλη ποικιλία μέσων.
60
Μαρία Γκιούλη
2019-10-02
Τα δέκα επεισόδια σίγουρα δικαιώνουν μία σειρά που ακολουθεί τους δικούς της κανόνες και ξεχωρίζει από τον σωρό διαθέτοντας χαρακτήρα και ένα δυνατό franchise. Το ιδιαίτερο μοτίβο απαιτεί παραπάνω υπομονή από το κοινό και ανέχεια ως προς την παραστατικότητα των σκηνών όμως το σύμπαν του "Dark Crystal" διαθέτει σίγουρα κάτι ακαταμάχητο.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση