66 Βαθμολόγιο
με βάση 6 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ένας ντετέκτιβ και μία νεράιδα πρόσφυγας αναζωπυρώνουν μία επικίνδυνη σχέση σε έναν φανταστικό βικτοριανό κόσμο, όπου η εύθραυστη ειρήνη της πόλης καταρρέει όταν μια σειρά δολοφονιών αποκαλύπτει ένα τέρας που κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί.

Είδος:Δράμα, Φαντασίας
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Τράβις Μπίτσαμ
Πρωταγωνιστούν:Ορλάντο Μπλουμ, Κάρα Ντελεβίν, Τάμζιν Μέρτσαντ, Σάιμον ΜακΜπάρνεϊ
Διάρκεια:55
80
Κωστής Γωγιός
2019-09-12
Ακόμα και σαν βικτωριανή αλληγορία της εποχής που ζούμε να μην το δεις, το καλογυρισμένο "Carnival Row" αξίζει μόνο και μόνο για το εξαιρετικό καστ στο οποίο θα συναντήσεις αρκετούς γνωστούς, αλλά και ως απλή αστυνομική σειρά εποχής.
70
Άλκης Καζαμίας
2019-09-10
Δείτε τη σειρά κυρίως για την παραμυθένια ατμόσφαιρα και την όμορφη παραγωγή της και αφήστε την ούτως ή άλλος αρκετά μέτρια ιστορία της να πάρει τον δικό της δρόμο. Και που ξέρει, ίσως αν δεν την πάρετε και πολύ στα σοβαρά να περάσετε όμορφα στο τέλος.
65
Μιχάλης Σταύρου
2019-09-08
'Ντάξει, δεν τρελαθήκαμε, αλλά σίγουρα είναι μια επική σειρά φαντασίας, για την οποία αξίζει να χαραμίσεις ένα 10ωρο στο ΣουΚού σου για να τη δεις. Έχει και Ορλάντο Μπλουμ, σας το είπα;
60
Αλέξανδρος Κυριαζής
2019-09-06
Το Carnival Row έχει τις καλύτερες προθέσεις όμως πάσχει σε σχεδόν όλα τα δομικά στοιχεία του. Πλοκή, σενάριο και ερμηνείες χωλαίνουν παρασύροντας στο πάτο τον εντυπωσιακό οπτικό τομέα και τον πλούσιο νέο κόσμο του. Λόγω μικρής διάρκειας παρακολουθείται εύκολα μέσα σε ένα Σ/Κ, όμως νομίζω πως αυτό δεν αρκεί.
60
Παύλος Γκουγιάννος
2019-09-04
Αυτό που ξενίζει σε αυτήν την ακριβή και μεγάλη παραγωγή, είναι το πόσο σοβαρά παίρνει τον εαυτό της, λες και είναι βικτωριανό μυθιστόρημα του Ντίκενς, με αποτέλεσμα πολλά στοιχεία όπως τα φανταστικά πλάσματα να φθάνουν κοντά στα όρια του κιτς, κάτι που θα αποφευγόταν σε μια πιο ελαφριά ή χιουμοριστική προσέγγιση.
60
Πάνος Κοκκίνης
2019-09-02
Στο τέλος της ημέρας το Carnival Row είναι τόσο φιλόδοξο και φανταχτερό που δεν μπορείς να το αγνοήσεις. Είσαι καταδικασμένος ή να το αγαπήσεις ή να το μισήσεις. Όπως ακριβώς και τις φτερωτές νεράιδες που ζουν σε αυτό.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση