73 Βαθμολόγιο
με βάση 3 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Όταν μια νεαρή ντετέκτιβ με βάση την Μπογκοτά μπαίνει στη ζούγκλα για να ερευνήσει 4 φόνους γυναικών, ανακαλύπτει μαγεία, μια μοχθηρή σκευωρία και τις αληθινές ρίζες της.

Είδος:Αστυνομική, Θρίλερ
Χώρα:Κολομβία
Δημιουργός:Ντιέγκο Ραμίρεζ Σρεμπ, Μαουρίσιο Λέιβα-Κοκ, Τζένι Σεμπάγιος
Πρωταγωνιστούν:Χουάνα ντελ Ρίο, Άντζελα Κάνο, Μιγκέλ Ντιονίζιο Ράμος, Νέλσον Καμάγιο
Διάρκεια:42
Κατάσταση:Ολοκληρώθηκε
80
Αλέξανδρος Παπαγεωργίου
2019-09-06
Το Green Frontier κυνηγάει τον σκοπό του αργά, βαριά, υγρά, ποιητικά, αφαιρετικά, υπερβατικά – αλλά κι αιχμηρά, πετσοκοπτικά. Ανοίγοντας το οπτικό του πεδίο μέχρι όσο πάει, εξετάζει το ιστορικό βάρος της (λευκής και πατριαρχικής) καπιταλιστικής κυριαρχίας πάνω στον άνθρωπο και την φύση, χωρίς διδακτισμό και σηκωμένο δάχτυλο αλλά με πάθος και όραμα. Με έναν τρόπο, εν τέλει, που είναι σπάνια ορατός στην αμερικανική τηλεόραση, λέγοντας μια μικρο-ιστορία και μια μεγα-ιστορία που σπάνια απασχολεί την αμερικάνικη τηλεόραση, ψυχαγωγία, κουλτούρα.
70
Παύλος Γκουγιάννος
2019-09-04
Η σειρά συνδυάζει την αστυνομική ιστορία μυστηρίου, κάτι καθόλα ρεαλιστικό, με τον μυστικισμό, το υπερκόσμιο, την μαγεία και την φαντασία, τον πρωτόγονο ανιμισμό των ιθαγενών.
70
Πάνος Κοκκίνης
2019-09-02
Ένα ταξίδι σε μια μυστικιστική πράσινη ονειροχώρα που κρύβει μέσα της αγγέλους και διαβόλους, περίεργες φυλές, ιδιαίτερα έθιμα και αποκαλύψεις που δεν περιμένεις με τίποτα. Το μόνο πρόβλημα; Ότι, παρότι το σκηνικό και η εκτέλεση είναι αψεγάδιαστη, το τελικό αποτέλεσμα σε αφήνει ελαφρώς ανικανοποίητο.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση