65 Βαθμολόγιο
με βάση 4 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Μίνι σειρά 7 επεισοδίων. Ένα πορτρέτο του Ρότζερ Έιλς, του ιδρυτή του Fox News, που κατά πολλούς διαμόρφωνε παρασκηνιακά τη στρατηγική του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος και του οποίου η καριέρα έληξε λόγω σεξουαλικών σκανδάλων.

Είδος:Δράμα
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Τόμας ΜακΚάρθι, Άλεξ Μέτκαλφ
Πρωταγωνιστούν:Ράσελ Κρόου, Σιένα Μίλερ, Ναόμι Γουότς, Σεθ ΜακΦάρλαν
Διάρκεια:60
Κατάσταση:Ολοκληρώθηκε
80
Γεράκου Γιώτα, Στελίνα Θεοδοσοπούλου 
2020-01-08
Όσο πιο αντικειμενικά μπορεί, η σειρά μας χάρισε μερικά από τα σημαντικότερα κομμάτια της ζωής του Ailes, που ανύψωσαν το Fox News στην κορυφή της τηλεθέασης και τελικά κατέληξε σε ένα από τα μεγαλύτερα σεξουαλικά σκάνδαλα της Αμερικής.
70
Μάνος Θηραίος
2020-01-06
Το σύνολο των ηθοποιών εξισορροπούν με προσοχή την ψυχολογία των υπαρκτών προσώπων που υποδύονται χωρίς να γίνονται απλά αντίγραφά τους, όμως τα πάντα ξεκινούν και καταλήγουν στον Ράσσελ Κρόου που μας θυμίζει πόσο καλός ηθοποιός είναι.
60
Μιχάλης Σταύρου
2020-01-04
Είτε έτσι είτε αλλιώς, πάντως, η σειρά αξίζει να της δώσει κανείς σημασία, κυρίως, για να δει πώς τα Μέσα Ενημέρωσης κυριαρχούν ειδικά σε μια χώρα που έχει κάνει alter ego της το fast food (σε όλα τα είδη).
50
Γιάννης Λυμπέρης
2020-01-02
Η σειρά δεν παίρνει ρίσκα πουθενά. Η προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια δίνει πόντους αλλά αντί να δίνει τόση σημασία στην αποτύπωση της -όχι και τόσο μακρινής- εποχής, θα έπρεπε να συμβαδίζει με την ιστορία. Σκέτη δηλητήριο, μίσος, απληστία, πατριαρχία και κυριαρχία. Καμία αναφορά στα "γιατί" του Ailes, το παρελθόν του απλά δεν υπάρχει.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση