78 Βαθμολόγιο
με βάση 10 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Σε έναν κόσμο όπου οι υπερήρωες είναι celebrities και δε λογαριάζουν πλέον τις ζωές των αθώων, μία ομάδα τιμωρών, με το όνομα The Boys, αποφασίζει να πάρει το νόμο στα χέρια της και να τιμωρήσει τους διαφθαρμένους υπερήρωες.

Είδος:Περιπέτεια, Φαντασίας
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Σεθ Ρόγκεν, Έβαν Γκόλντμπεργκ, Έρικ Κρίπκε
Πρωταγωνιστούν:Καρλ Ούρμπαν, Τζακ Κουέιντ, Ελίζαμπεθ Σου, Τζένιφερ Εσπόζιτο.
Διάρκεια:60
83
CINEMODE
2019-08-20
Με αρκετή τόλμη και πρωτοτυπία, η σειρά των Kripke, Rogen και Goldberg αποτελεί μια καυστική σάτιρα του φαινομένου των σούπερ ηρώων, ενώ ταυτόχρονα ρίχνει αρκετές μπηχτές τόσο στις Marvel/Disney και τις μεθόδους marketing που ακολουθούν, όσο και στις Αμερικανικές κυβερνήσεις και τα νταραβέρια τους με τις εταιρείες όπλων, οι οποίες όταν δεν υπάρχει ο εχθρός, είναι ικανές ακόμη και τον δημιουργήσουν.
80
Ιωάννα Βαρδαλαχάκη
2019-08-18
Μια απολαυστική, έξυπνη, βίαιη και κυνική σειρά.
80
Centinel
2019-08-16
Οι χαρακτήρες της σειράς δεν είναι τόσο πρωτότυποι αλλά δεν είναι και βαρετοί. Είτε ήρωες είτε όχι, είναι όσο ανθρώπινοι και πραγματικοί δύναται, ενίοτε και προβληματικοί, κάτι που συμβάλλει στο να κρατά το ενδιαφέρον του θεατή. Σε κανένα από τα οκτώ επεισόδια δεν βαρέθηκα, ούτε βρήκα κάποια σκηνή περιττή, πράγμα που είναι πλέον σπάνιο καλώς ή κακώς.
80
Ματίνα Γρόλλιου
2019-08-14
Από το ανατρεπτικό σενάριο, το χιούμορ και την απίστευτη δράση μέχρι την ξεκάθαρη και πετυχημένη κοινωνικοπολιτική κριτική και τους ολοκληρωμένους χαρακτήρες της, η σειρά The Boys είναι από τις καλύτερες σειρές δράσης και φαντασίας που υπάρχουν αυτή τη στιγμή.
80
Στέργιος Πουλερές
2019-08-12
Το The Boys μπαίνει άνετα στα fan favorites των τελευταίων ετών και πιθανότατα να δώσει μια νέα κατεύθυνση στην απεικόνιση των superheroes σε τηλεόραση και σινεμά.
80
Γιάννης Λυμπέρης
2019-08-10
Ένα δράμα χαρακτήρων, μια σάτιρα (;) ολόκληρης της ποπ κουλτούρας των σούπερ ηρώων, του star system μέχρι και σχόλιο και του #metoo κινήματος. Λίγο διαστροφή, πολύ βία, περισσότερα Οιδιπόδεια συμπλέγματα, ωραία αγόρια και κορίτσια
80
Ιωσηφίνα Γριβέα
2019-08-08
Το 'The Boys' είναι όσα θα ήθελε να ήταν το 'Suicide Squad'.
80
Λάζαρος Κολαξής
2019-08-06
Η σειρά κλέβει τις εντυπώσεις. Διαθέτει ένα ενδιαφέρον σενάριο που αφήνει υποσχέσεις για μια εξαιρετική συνέχεια, είναι "οπλισμένη" με χαρισματικούς ηθοποιούς που αποδίδουν κατάλληλα τους ρόλους τους, όσο περίπλοκοι ή απλοί κι αν είναι, ενώ έχει να πει και πράγματα για την κοινωνία του σήμερα. Πρακτικά δεν κάνει κάτι τρομερά πρωτότυπο, αλλά το κάνει καλά και με ειλικρίνεια, οπότε αυτό είναι αρκετό.
70
Αλέξανδρος Παπαγεωργίου
2019-08-04
Σε τελική ανάλυση, είναι μια καλή σειρά, μια πολύ τίμια – μια σειρά δηλαδή σε πολύ καλή κατεύθυνση. Μια σειρά που δείχνει προς ένα υπερηρωικό τηλεοπτικό μέλλον όλο και πιο ποικιλόμορφο, απαιτητικό, πολύπλοκο. Ακόμα κι αν τα MCU και DCU κατρακυλήσουν στην κοινοτοπία, λοιπόν, φαίνεται πως στην τηλεόραση έχει ανοίξει μια υπερηρωική πόρτα που δεν πρόκειται να κλείσει σύντομα, ευτυχώς.
70
Άλκης Καζαμίας
2019-08-02
Το The Boys αν και είναι μία σειρά με υπαρκτά προβλήματα, είναι από την άλλη πάρα πολύ διασκεδαστική και αν μη τι άλλο κάνει εύκολα τον θεατή του να κολλήσει και να περάσει ένα οκτάωρο γεμάτο δράση, έρωτα και πολύ κάφρικο χιούμορ.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση