76 Βαθμολόγιο
με βάση 7 κριτικές
9.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Η σειρά ακολουθεί μια ομάδα μαθητών του λυκείου, καθώς αυτοί επιχειρούν να διαχειριστούν τα ναρκωτικά, το σέξ και την βία, σε μια προσπάθεια να δώσουν νόημα στο αβέβαιο μέλλον τους.

Είδος:Δράμα
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Sam Levinson
Πρωταγωνιστούν:Zendaya, Maude Apatow, Angus Cloud, Eric Dane
Διάρκεια:55
80
Αχιλλέας Βασιλείου
2019-08-14
Δύσκολο, σκοτεινό, τολμηρό, εθιστικό , νεανικό αλλά και απόλυτα ειλικρινές το Euphoria, εκτός από αγαπημένο σήριαλ του Leonardo DiCaprio (το δήλωσε ο ίδιος στην πρεμιέρα του Κάποτε στο Χόλιγουντ), είναι και μία από τις καλύτερες νέες σειρές της χρονιάς. Νιώστε το!
80
Δημήτρης Πολιτάκης
2019-08-12
Αν κάτι αναδύεται ως απόλυτο Κακό στη σειρά δεν είναι οι ουσίες, αλλά οι νοσηροί τρόποι με τους οποίους διεξάγεται στις μέρες μας (μέσω και της βοήθειας της τεχνολογίας) το "bullying", το "shaming" και ο τελετουργικός κατακερματισμός της ευάλωτης εφηβικής ψυχοσύνθεσης.
80
Χρυσαυγή Πατσάκη
2019-08-10
Μπορεί να μην ό,τι πιο ευχάριστο μπορείς να δεις αυτή τη στιγμή στην τηλεόραση, αλλά αυτό που πραγματεύεται, κοινώς η αιώνια πάλη της εφηβείας, δεν είναι κάτι ευχάριστο. Όμως, όπως ακούγεται και στη σειρά... «nothing in high school lasts forever». Ευτυχώς...
80
Κωνσταντίνος Αμπατζής
2019-08-08
Μια σειρά εξαιρετικά καλογυρισμένη, με φανταστική μουσική, χαρακτήρες αρκετά δουλεμένους και όχι καρικατούρες, που θίγει αυτά που όντως -φαντάζομαι ότι- απασχολούν τον 17χρονο Αμερικανό και όχι μόνο.
70
Μιχάλης Σταύρου
2019-08-06
Στην ουσία είναι μια νεανική αλλά συνάμα ενοχική σειρά για ενήλικες, αφού οι νέοι δεν άλλαξαν ποτέ. Αυτό που άλλαξε είναι ο τρόπος που τους μεγαλώνουν οι γονείς.
70
Θοδωρής Δημητρόπουλος
2019-08-04
Σε γενικές γραμμές είναι από τις σειρές που όσο περνάνε τα επεισόδια τόσο πιο ενδιαφέρουσες γίνονται, αναμφίβολα καλό δείγμα για ένα είδος τηλεόρασης που συχνά εξαντλείται μετά τον πρώτο εντυπωσιασμό.
70
Έλενα Αγαπητού
2019-08-02
Το Euphoria δεν προκαλεί...ευφορία, -κι ούτε πρόκειται για μία σειρά χωρίς ψεγάδια- αλλά η ρεαλιστική, χωρίς λογοκρισία ματιά της μίνι σειράς στις χειρότερες εμπειρίες ενός εφήβου, επιφέρει ένα απορσδόκητο αίσθημα ανακούφισης- γνωστής κι ως κάθαρσης.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση