78 Βαθμολόγιο
με βάση 8 κριτικές
10.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2

Περίληψη

Ο Γιόνας βρίσκεται εγκλωβισμένος στο μέλλον και προσπαθεί απεγνωσμένα να επιστρέψει στο 2020. Παράλληλα, οι φίλοι του, Μάρτα, Μάγκνους και Φραντσέσκα, προσπαθούν να διαλευκάνουν την εμπλοκή του Μπάρτοζ με τα ανεξήγητα περιστατικά που συμβαίνουν στη μικρή πόλη τους, το Βίντεν.

Είδος:Δράμα, Μυστηρίου
Χώρα:Γερμανία
Δημιουργός:Μπαράν μπο Οντάρ, Τζάντζε Φρις
Πρωταγωνιστούν:Λουίς Χόφμαν, Όλιβερ Μαζούτσι, Γιόρντις Τρίμπελ, Μάια Σον
Διάρκεια:60
90
Χαρά Παπαδάτου
2019-07-16
Ένα εξαιρετικό θρίλερ επιστημονικής φαντασίας που με μεγάλη επιτυχία παρουσιάζει το χωροχρονικό ταξίδι, προσεγγίζοντάς το φιλοσοφικά και υπαρξιακά. Για τους μονότονους χαρακτήρες, επανορθώνουν η επιβλητική ατμόσφαιρα, οι ανατροπές και σταδιακές αποκαλύψεις και το εύστοχο soundtrack.
90
Ιωσηφίνα Γριβέα
2019-07-14
Όσο παιδεύεις το δικό σου μυαλό για να ενώσει τις τελείες, η αχόρταγη φιλοδοξία του 'Dark' θα φωτίzει το σκοτάδι του.
80
nikos fekkas
2019-07-12
H δεύτερη σεζόν είναι ακόμα πιο αποτελεσματική από την πρώτη μιας και πλέον οι χαρακτήρες από όλα τα timelines μας είναι πιο γνώριμοι και έτσι όλες οι ανατροπές και τα wtf στοιχεία πραγματικά σε αφήνουν με το στόμα ανοιχτό!
80
Σπύρος Νικολούζος
2019-07-10
Το «Dark» είναι και sci-fi και αστυνομικό θρίλερ και δράμα μαζί. Έχει όλα τα στοιχεία για να νιώσεις ότι «θα πάθεις την πλάκα της ζωής σου».
80
Στέργιος Πουλερές
2019-07-08
Η δεύτερη σεζόν πετυχαίνει να κάνει την πρώτη να φαίνεται απλή. Προσθέτει άλλα δύο σημεία στην κυκλική πορεία του χρόνου, ανοίγει την πόρτα του χρονοταξιδιού στο μισό πληθυσμό του Βίντεν, του χωριού δηλαδή που βρίσκεται στο επίκεντρο της ιστορίας και γαία πυρί μειχθήτω. Σαν να άνοιξαν οι πύλες της κολάσεως.
80
Γιάννης Λυμπέρης
2019-07-06
Το "Dark" είναι μακράν η πιο φιλόδοξη σειρά που έχουμε δει εδώ και καιρό. Αν θα σκάσει με θόρυβο ή θα θριαμβεύσει, απομένει ένας ακόμα κύκλος για να το δούμε.
70
Centinel
2019-07-04
Ο δεύτερος κύκλος του Dark ήρθε κι έχτισε γενναιόδωρα πάνω στην ιστορία του πρώτου. Ο ρυθμός ανέβηκε, η ιστορία έγινε ακόμα πιο ενδιαφέρουσα, με την πολυπλοκότητα της να προσφέρει και πάλι γενναιόδωρα αγωνία και σκαλώματα στον θεατή της. Έχει τα φαουλάκια του, αλλά αξίζει και με το παραπάνω τον χρόνο του.
50
Αλέξανδρος Παπαγεωργίου
2019-07-02
Δυστυχώς, το Dark δεν θέλει ή δεν μπορεί να πάει ένα βήμα πέρα από το κυνήγι του mindfuck ή το θαμπώματος. Αυτά τα κάνει καλά, αλλά από κάτω έχει κενό.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση