81 Βαθμολόγιο
με βάση 7 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2, 3, 4

Περίληψη

Διαδραματίζεται στη δεκαετία του 1960 και πρωταγωνιστεί ο Michael Sheen, στον ρόλο του επιστήμονα William Masters, ο οποίος με την βοήθεια της εργαζόμενης μητέρας Virginia Johnson (Lizzy Caplan), εξερευνά γνωστά συμπτώματα της σεξουαλικής συμπεριφοράς.

Είδος:Δράμα
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Michelle Ashford
Πρωταγωνιστούν:Michael Sheen, Lizzy Caplan, Caitlin FitzGerald
Διάρκεια:60
Κατάσταση:Ακυρώθηκε
90
naftemboriki
2015-11-20
Είναι μια σειρά που δε συγκρίνεται με άλλες αλλά αποτελεί μέτρο σύγκρισης από μόνη της, και όλα αυτά μετά από μια μόλις σεζόν. Είναι ένα εκρηκτικό ειδύλλιο ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που για διάφορους λόγους ο εγωισμός τους και οι κοινωνικές συμβάσεις δεν τους αφήνουν να εξομολογηθούν ο ένας στον άλλο το πάθος τους.
85
Γιώργος Πανόπουλος
2015-11-10
Η πλοκή εξελίσσεται γρήγορα, οι χαρακτήρες γίνονται όλο και πιο σύνθετοι και ενδιαφέροντες όσο παιρνούν τα επεισόδιοα και το «Masters of Sex» απλα σε κάνει να εθίζεσαι όλο και περισσότερο σε αυτό.
80
Teddy Picker
2015-11-08
Ήταν η καλύτερη ξένη σειρά της χρονιάς, με διαφορά. Έφερε ένα νέο αέρα στον τρόπο που βλέπαμε τις σειρές, με το να είναι φαινομενική σε όλους τους τομείς! Το πρόβλημα με το τέλος της πρώτης σεζόν όμως ήταν, ότι δημιούργησε πιο πολλές ιστορίες από αυτές που ουσιαστικά ολοκλήρωσε.
80
Anonymous
2015-11-06
Βέβαια, μόνο με σκηνές καλωδιωμένων ανθρώπων που κάνουν σεξ δε γίνεται σειρά, οπότε οι ευφυέστατοι δημιουργοί μας πρόσθεσαν και λίγη σαπουνόπερα στο σενάριο.
80
Σοφία Σταυριανίδου
2015-11-04
Tο «Masters of Sex» παραδίδει ένα σενάριο που φαίνεται να κατέχει καλά τούτο τον κανόνα. Και μας κεντρίζει το συναίσθημα. Μην το χάσετε.
80
Άννα Καλανδαρίδου
2015-11-02
Η σκηνοθεσία προτάσσει μια αθόρυβη, σπαρακτική συγκίνηση, με τη μη λεκτική επικοινωνία να κυριαρχεί: ματιές, σιωπές, χειρονομίες, εκφράσεις λένε πολύ περισσότερα και όχι μόνο για τον κόσμο του συγκρατημένου, εσωστρεφούς γιατρού.
Η ιστορία είναι ανθρώπινη, καθόλου κυνική, και παρόλο που μας κλείνουν λάγνα το μάτι με αρκετές σκηνές σεξ, το γυμνό δεν είναι εκεί απλά για να είναι, αλλά δουλεύει για την αφήγηση. Η σειρά μπορεί να μην αποτελεί καμιά επαναστατική καινοτομία στο χώρο της τηλεόρασης, όμως παρέχει κάτι εξίσου σημαντικό: καλή χημεία.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση