64 Βαθμολόγιο
με βάση 5 κριτικές
5.6 με βάση 5 χρήστες
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2, 3, 4

Περίληψη

Ανεξάρτητος πλέον, ο Ντικ Γκρέισον, πρώην συνεργάτης του Μπάτμαν, γνωρίζεται με μια παρέα προβληματικών νεαρών ηρώων που χρειάζονται οπωσδήποτε μέντορα.

Είδος:Περιπέτεια, Φαντασίας
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Γκρεγκ Μπερλάντι, Τζέοφ Τζονς, Ακίβα Γκόλντσμαν
Πρωταγωνιστούν:Μπρέντον Τουέιτς, Μίνκα Κέλι, Άλαν Ρίτσον, Τίγκαν Κροφτ
Διάρκεια:41-55
Κατάσταση:Ακυρώθηκε
80
Χρήστος Χριστακίδης
MAXMAG
2019-03-10
Παρουσιάζοντας όλο και περισσότερους χαρακτήρες επεισόδιο με το επεισόδιο, και αναπτύσσοντας βαθύτερα τους ήδη υπάρχοντες, το "Titans" δεν χρειάστηκε καν να παλέψει για το κοινό του, καθώς το κέρδισε από το πρώτο επεισόδιο.
70
Centinel
Geek Cultura
2019-03-08
Το Titans είναι μια πάρα πολύ ευχάριστη έκπληξη. Ο πρώτος κύκλος του ήταν ο καλύτερος της χρονιάς για τις σειρές της DC. Ναι μπορεί το Arrowverse να είναι mid-season αλλά δεν θα αλλάξει κάτι στο επόμενο τετράμηνο, ούτε στα επόμενα χρόνια λογικά... Το Titans αποτελεί ένα πρώτο βήμα προς ένα σοβαρό τηλεοπτικό σύμπαν για την DC. Έχει τις αδυναμίες του αλλά δεν πτοείται.
70
Νάκης Αντωνίου
must
2019-03-06
Η ιστορία σε τραβά, μπλέκει τις υπερδυνάμεις με θρησκεία και παραφυσικά γεγονότα, χωρίς να γίνεται ενοχλητικό. Υπάρχει άφθονη δράση και φυσικά η Anna Diop δίνει ρέστα σαν badass Kory Anders. Το υπόλοιπο καστ έχει καλές ερμηνείες, δεν θα ήταν για Όσκαρ αλλά είναι ικανοποιητικές. Το CGI (δηλαδή οι εικόνες που δημιουργήθηκαν σε υπολογιστή, όπως π.χ. η τίγρης) χρειάζεται βελτίωση αλλά και πάλι δεν θα σου χαλάσει τη θέαση.
60
Μαρία Γκιούλη
MOVE IT
2019-03-04
Στο "Titans" οι ικανότητες των χαρακτήρων είναι εντυπωσιακές και άκρως θανατηφόρες, οπτικοποιούνται δε με καλή χρήση CGI και special effects από τεχνική πλευρά, όμως το σενάριο φαίνεται διστακτικό στις μάχες που προτείνει.
40
Λάζαρος Κολαξής
THIS IS NOT A BLOG
2019-03-02
Η πρώτη τηλεοπτική σειρά της πλατφόρμας της DC είναι αρκετά μακριά από τον χαρακτηρισμό ως έστω ικανοποιητική προσπάθεια.
5.0
carelf
Πολύ μέτριος πρώτος κύκλος. Ελπίζω να βελτιωθεί στον επόμενο.

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση