80 Βαθμολόγιο
με βάση 4 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Παρακολουθήστε τη γέννηση του μεξικανικού πολέμου των ναρκωτικών τη δεκαετία του 1980 σ' ένα νέο, σκληρό "Narcos" που εξιστορεί την άνοδο του καρτέλ της Γουαδαλαχάρα.

Είδος:Δράμα, Εγκλήματος
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Κάρλο Μπερνάρντ, Κρις Μπρανκάτο, Νταγκ Μίρο
Πρωταγωνιστούν:Μάικλ Πένια, Ντιέγκο Λούνα, Τένοκ Χουέρτα
Διάρκεια:50
90
Δημήτρης Πολιτάκης
2018-12-08
Το «Narcos:Mexico» εκδηλώνει δραματουργικές φιλοδοξίες και επιρροές που έλειπαν από τους προηγούμενους κύκλους. Υπάρχουν ίχνη μιας γλαφυρής αλλά σε βάθος απεικόνισης της πινακοθήκης του υποκόσμου, όπως παρουσιάστηκε στο «Sopranos», αλλά και η παράλληλη και ισόμετρη εξερεύνηση των δύο συγκρουόμενων συστημάτων: του εγκληματικού συνδικάτου και των διωκτικών οργάνων.
80
Ιωάννα Βαρδαλαχάκη
2018-12-06
Οι δημιουργοί της σειράς, και παλιοί γνώριμοι από τους πρώτους κύκλους, Carlo Bernard, Chris Brancato, Doug Miro δημιουργούν έτσι μια σειρά που θα αρέσει σε όσους είχαν λατρέψει τους πρώτους κύκλους, ωστόσο, μπορεί όντως να απευθυνθεί σε ένα νέο κοινό γιατί το Narcos του Μεξικού έχει περισσότερα χαρακτηριστικά γκανγκστερικής σειράς που συνδυάζει εξαιρετικά το στοιχείο του δράματος με την περιπέτεια.
80
Στέργιος Πουλερές
2018-12-04
Το Narcos Mexico ήρθε για να αποδείξει ότι όσο μια ιστορία έχει δύναμη, ρέει διαρκώς και αναπροσαρμόζεται, μπορούν να καμφθούν όλες οι αντικειμενικές δυσκολίες.
70
Σπύρος Νικολούζος
2018-12-02
Το μοναδικό στυλ παρουσίασης και αφήγησης υπάρχει και εδώ, ενώ η πλοκή έχει ροή, ένταση και φυσικά πολλούς σκοτωμούς. Μπορεί εδώ να μην έχουμε χαρακτήρες που να διαθέτουν το χάρισμα που είχε ο Βάγκνερ Μόρα ως Πάμπλο Εσκομπάρ ή ο Πέδρο Πασκάλ ως Χαβιέ Πένια, αλλά όπως και το πρωτότυπο, το «Narcos Mexico» είναι εκπαιδευτικό και διασκεδαστικό ταυτόχρονα.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση