77 Βαθμολόγιο
με βάση 7 κριτικές
7.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Η Heidi Bergman εργάζεται σε μια υπηρεσία που βοηθά στρατιώτες να επανενταχτούν στην κοινωνία ως πολίτες. Τέσσερα χρόνια μετά η Heidi έχει φύγει από την υπηρεσία και ζει με τη μητέρα της σε μια μικρή πόλη, όπου εργάζεται ως σερβιτόρα. Ξαφνικά μια μέρα ένας υπάλληλος του υπουργείου Άμυνας την επισκέπτεται θέλοντας να μάθει γιατί έφυγε από τη υπηρεσία και τότε η Heidi αντιλαμβάνεται πως τα πράγματα δεν ήταν όπως τα είχε φανταστεί.

Είδος:Δράμα, Θρίλερ
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Micah Bloomberg, Eli Horowitz, Sam Esmail
Πρωταγωνιστούν:Julia Roberts, Bobby Cannavale, Stephan James, Shea Whigham
Διάρκεια:30
80
Μιχάλης Σταύρου
2018-11-14
Από τους τυπικούς διαλόγους της γνωριμίας και την αποκάλυψη του μετατραυματικού στρες, μέχρι τη συγκάλυψη και τη συνωμοσία, όλα βρίσκονται στο κάδρο μιας σειράς που τα έχει όλα: Δόσεις θρίλερ, σασπένς, νουάρ ή ακόμη και ρομαντισμό, όλα μοιάζουν σαν έναν πίνακα ζωγραφικής που κάθε του πινελιά είναι σωστά δοσμένη, ώστε να δώσει την απελευθέρωση των ηρώων.
80
Κατερίνα Σιδηροπούλου
2018-11-12
Το «Homecoming» είναι από τις σειρές που αξίζει να παρακολουθήσεις, μιας και η Τζούλια Ρόμπερτς είναι εκπληκτική, προσεγγίζει τον ρόλο της από μια ανθρώπινη πλευρά και τελικά η τηλεόραση της πάει!
80
Δημήτρης Πολιτάκης
2018-11-10
Η Τζούλια Ρόμπερτς πρωταγωνιστεί σε μια νέα σειρά απαράμιλλης κλινικής αισθητικής και υποβλητικών τόνων.
80
Σπύρος Νικολούζος
2018-11-08
Καλά εκτελεσμένο μυστήριο που αποφεύγει πολλές από τις παγίδες τόσο των θρίλερ όσο και της επιστημονικής φαντασίας: Δεν είναι ούτε υπερβολικά καθορισμένο, ούτε υπερβολικά περίπλοκο. Η Ρόμπερτς είναι απλά ο «κράχτης» θα λέγαμε, γιατί η δουλειά που έχει γίνει είναι απ' όλες τις απόψεις άψογη.
80
Στέργιος Πουλερές
2018-11-06
Η σειρά του Amazon περνάει από όλο το φάσμα των συνθηκών και μαγνητίζει στοιχεία από όλες τους. Διαθέτει νότες ρομαντισμού, έντονο στοιχείο της συνωμοσίας και της συγκάλυψης, κάτι ψιλά από θρίλερ, ολίγη από νουάρ, σασπένς, είναι ανατρεπτικό από το 3ο κιόλας επεισόδιο, σε προδιαθέτει για κάτι και τελικά δεν στο δίνει ποτέ, αλλά σου δίνει κάτι άλλο, έχει πολύ μικρές δόσεις δραματικής κορύφωσης και κατάπτωσης.
70
Άννα Φαρδή
2018-11-04
Σίγουρα είναι μια σειρά που δεν ενδείκνυται σε όσους απαιτούν ένα καλό jump scare ή καταιγιστική δράση, αλλά σε όσους είναι εξοικειωμένοι με τα χιτσκοκικά θρίλερ αγωνίας και το αργό αλλά ουσιαστικό χτίσιμο της ιστορίας.
70
Αλέξανδρος Κυριαζής
2018-11-02
Μια σειρά που σχεδόν απαιτεί binge-watch γιατί απλά σε βυθίζει τόσο βαθιά μέσα της που είναι αδύνατο να σταματήσεις, κάτι στο οποίο βοηθάει σίγουρα και η μικρή διάρκεια των επεισοδίων, όμως δε μπορώ να αρνηθώ ότι αφήνει μια σημαντική κηλίδα στη τελική εντύπωση.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση