60 Βαθμολόγιο
με βάση 6 κριτικές
7.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2, 3, 4, 5, 6

Περίληψη

Με τον Φρανκ εκτός παιχνιδιού, η Κλερ Άντεργουντ αναλαμβάνει πρώτη γυναίκα Πρόεδρος των ΗΠΑ, αλλά αντιμετωπίζει σοβαρές απειλές ταυτόχρονα με την ανάληψη της θέσης της.

Είδος:Δράμα
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Μπο Γουίλμον
Πρωταγωνιστούν:Ρόμπιν Ράιτ, Μάικλ Κέλι, Ντάιαν Λέιν, Κάμπελ Σκοτ
Διάρκεια:55
Κατάσταση:Ολοκληρώθηκε
90
Κώστας Μανιάτης
2018-11-12
Η Claire Underwood σε κάνει να ξεχνάς τον Frank Underwood και να νιώθεις ότι η σειρά αυτή τη φορά είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα, πιο ανθρώπινη, πιο προσγειωμένη και γι' αυτό ίσως και πιο αγωνιώδης.
80
Θοδωρής Δημητρόπουλος
2018-11-10
Εδώ που τα λέμε, η χαοτική ασυνέπεια του «House of Cards» πάντα είχε κάτι το γοητευτικό. Γεννήθηκε, έζησε και πεθαίνει σαν ένα θεατρινίστικο παιχνίδι ηθικής της δεκάρας- φράση γραμμένη με απόλυτη αγάπη. Η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε ιδέα πώς θα φερθεί το μέλλον στη σειρά, εκείνη πάντως ως θεατές ήξερε πώς να μας διασκεδάσει.
80
Στέργιος Πουλερές
2018-11-08
Παίζει με τους όρους της μυθοποίησης και του προτύπου. Τα πρότυπα δεν πρέπει ποτέ να χαλάνε την εικόνα τους. Δεν πρέπει να αφήνουν κανέναν να σουλατσάρει στα ενδότερα τους. Πρέπει να διατηρούν χωρίς ρυτίδες αυτό που σκέφτεται πάντοτε ο κόσμος όταν ακούει το όνομα τους. Αυτό είναι το ύστατο μήνυμα του House of Cards.
70
Άρης Αλεξανδρής
2018-11-06
Το τέλος ήταν ωραίο. Δεν ήταν το ιδανικό, αλλά δεδομένων των συνθηκών ήταν το καλύτερο που θα μπορούσε να είναι. Το σενάριο είχε ξεφύγει, άλλωστε, τόσο που δεν επιδεχόταν κλείσιμο όλων των μετώπων.
30
Νίκος Δρίβας
2018-11-04
Νερόβραστη, χωρίς ενδιαφέρουσες εξελίξεις, με μερικά γεγονότα να είναι τραβηγμένα από τα μαλλιά και χωρίς καν να κεντρίζουν το ενδιαφέρον του θεατή, η τελευταία σεζόν του House Of Cards πραγματικά νομίζεις ότι ανήκει σε άλλη σειρά.
10
Νίκος Μουρατίδης
2018-11-02
Τώρα που είδα και τα 8 επεισόδια της 6ης σεζόν μπορώ να σας πω καθαρά και ξάστερα την γνώμη μου: Είναι μια μαλακία και μισή!
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση