65 Βαθμολόγιο
με βάση 4 κριτικές
7.7 με βάση 3 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Στο κοντινό μέλλον η NASA είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει τη πρώτη επανδρωμένη αποστολή στον Άρη. Η σειρά επικεντρώνεται τόσο στην αποστολή όσο και στους πέντε αστροναύτες που θα πραγματοποιήσουν το παράτολμο ταξίδι.

Είδος:Δράμα, Επιστ. Φαντασίας
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Beau Willimon
Πρωταγωνιστούν:Sean Penn, Natascha McElhone, LisaGay Hamilton, Hannah Ware
Διάρκεια:45
Κατάσταση:Ακυρώθηκε
80
Βασίλης Μπατάλας
MOVE IT
2018-12-08
Ο δημιουργός, Beau Willimon (House of Cards, The Ides of March), δεν επιθυμεί να προσαρμόσει την δημιουργικότητά του στα μέτρα των πάγιων προσδοκιών που έχουν διαμορφωθεί για τις σειρές επιστημονικής φαντασίας από τις μεγάλες πλατφόρμες προβολής σειρών. Δεν κάνει εκπτώσεις στην ποιότητα σκηνοθεσίας και στη στάθμη ποιότητας που έχει θέσει ο ίδιος. Πράγματι, υπάρχουν σκηνές που αναδεικνύουν κινηματογραφική ευφυΐα και μια γεύση από το σινεμά της Sofia Coppola: η ταινία χτίζει το ψυχολογικό υπόβαθρο των χαρακτήρων με μεγάλη επιμέλεια.
40
Αλέξανδρος Παπαγεωργίου
Luben
2018-12-02
Το The First ήταν περίπου τόσο ψόφιο όσο κι η πορεία του πρωταγωνιστή του, Sean Penn, τα τελευταία χρόνια.
70
Μιχάλης Σταύρου
ΠΑΡΑΘΥΡΟ
2018-10-06
Μέσα από μακρόσυρτους, αλλά έξυπνους διαλόγους, η σειρά καταφέρνει να μιλήσει για την ηθική των ανθρώπων, την αισιοδοξία, τα επιτεύγματα της ομαδικής δουλειάς, αλλά και το πλέον ουσιαστικό στοιχείο όσον αφορά τη σωτηρία του πλανήτη: Θα ήταν προτιμότερο να μιλήσουμε γι' αυτήν παρά να παλέψουμε για να την πετύχουμε.
70
Σπύρος Νικολούζος
Like.com.cy
2018-10-04
Το «The First», απ' όσο είδαμε είναι μια καλογυρισμένη σειρά, με υψηλό επίπεδο παραγωγής και έντονο το δραματικό στοιχείο. Το «βαρύ της πυροβολικό» βέβαια είναι ο Σον Πεν που δείχνει απόλυτα αφοσιωμένος στο ρόλο του και την επιστροφή του στην τηλεόραση ύστερα από 17 χρόνια.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση