60 Βαθμολόγιο
με βάση 3 κριτικές
6.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Η σειρά τοποθετείται στον κόσμο της μετά του Jax Teller εποχής, όπου ο EZ Reyes έχει βγει μόλις από την φυλακή και είναι ένα ανερχόμενο μέλος στο Mayan MC στα σύνορα Καλιφόρνιας και Μεξικό. Τώρα, ο EZ πρέπει να χτίσει την δική του νέα ταυτότητα παρανόμου.

Είδος:Δράμα, Εγκλήματος
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Elgin James, Kurt Sutter
Πρωταγωνιστούν:JD Pardo, Clayton Cardenas, Sarah Bolger, Michael Irby
Διάρκεια:60
80
Χρήστος Χριστακίδης
2018-10-06
Μετά από τα δύο πρώτα επεισόδια της πολυαναμενόμενης σειράς, έχουμε να πούμε πως το "Mayans M.C." είναι πανέτοιμο για κάθε είδους σύγκριση με το "Sons of Anarchy" και πως ο Kurt Sutter τα κατάφερε και πάλι.
50
Καζανάς Kώστας
2018-10-04
Το Mayans έχει απολέσει κάθε προσπάθεια δημιουργικότητας αναπαράγοντας σθεναρά όσα πιο πολλά κλισέ μπορεί! Αντιλαμβανόμενοι όλοι το Mayans σαν ένα spin-off, πιθανόν να είναι καλύτερα δεκτό από ανθρώπους που δεν παρακολούθησαν το πρωτότυπο.
50
Κώστας Τσιάλτας
2018-10-02
Για να μη μακρηγορώ δεν είναι ό,τι καλύτερο το Mayans, σίγουρα δεν μπορείς να το ξεκινήσεις αν δεν έχεις δει πρώτα το Sons of Anarchy. Από την άλλη δεν είναι και ο,τι χειρότερο, μπορείς να το δεις ώστε να περάσει η ώρα σου αλλά θέλει πολλά ψωμιά ακόμα για να μη βλέπεις την ώρα πότε θα βγει νέο επεισόδιο.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση