80 Βαθμολόγιο
με βάση 5 κριτικές
7.5 με βάση 2 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ο Τζεφ, ένας διάσημος παρουσιαστής παιδικής εκπομπής, αγωνίζεται να διατηρήσει τη λογική του, καθώς η οικογένειά του διαλύεται.

Είδος:Δράμα, Κωμωδία
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Dave Holstein
Πρωταγωνιστούν:Jim Carrey, Frank Langella, Catherine Keener, Judy Greer
Διάρκεια:22
90
Πάνος Κοκκίνης
2018-10-10
Ξεχάστε τον Jim που ξέρατε. Πάρτε αγκαλιά ένα κουτί χαρτομάντιλα. Και απολαύστε χωρίς ενοχές την καλύτερη -και πιο 'εκρηκτική' - dramedy της χρονιάς.
80
Μιχάλης Σταύρου
2018-10-08
Μόνο ένας Jim Carrey θα μπορούσε να διαχειριστεί έναν τόσο δύσκολο χαρακτήρα, αφού το "Kidding" δεν είναι ούτε η τρελή κωμωδία με τις γκριμάτσες, στις οποίες έχουμε αγαπήσει τον ηθοποιό, ούτε έχει τη γλυκιά αίσθηση του "Eternal Sunshine of the Spotless Mind", όπου τον λατρέψαμε. Είναι όλα και τίποτα μαζί.
80
Δημήτρης Πολιτάκης
2018-10-06
Έίναι πάντα σαγηνευτικό (εντάξει, δεν είμαι εντελώς αντικειμενικός) να παρακολουθεί κανείς άλλη μία συντριπτική ερμηνεία του Τζιμ Κάρεϊ καθώς ακροβατεί επιδέξια ανάμεσα στον κωμικό οίστρο και την αγχώδη ενσυναίσθηση των πάντων.
80
Παναγιώτα Ξενιτίδου
2018-10-04
Πρώτον, αν και εισερχόμαστε στο χώρο της παιδικής τηλεοπτικής βιομηχανίας, η σειρά αυτή απευθύνεται και είναι κατάλληλη μόνο για ενήλικες και δεύτερον ότι είναι μια ωμή και απόλυτα σύγχρονη σειρά που ασχολείται με διάφορα ανθρώπινα βάσανα και θα πρότεινα σε όλους να την παρακολουθήσουν.
70
Αλέξανδρος Κυριαζής
2018-10-02
Το Kidding σίγουρα δεν είναι για όλους. Δεν είναι μια σειρά που χαζεύεις για να περάσει η ώρα. Ο συνδυασμός ψυχοπλακώματος και παιδικής εκπομπής θα κάτσει πολύ βαρύς σε πολλούς, όμως αν δε φοβάστε να κοιτάξετε στα κατώτερα στρώματα της ανθρώπινης ψυχής, δώστε του μια ευκαιρία.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση